FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV » Gigi Mulţescu a convins încă un "student" să semneze cu Dinamo!

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 25 iunie 2013 14:37

Roş-albii mai vor doi fotbalişti, pe lîngă atacantul Duşan Savici şi fundaşul stînga Bruno Simao. Gheorghe Mulţescu îşi doreşte neapărat să aducă jucători şi de la Sportul Studenţesc.

Valentin Lazăr s-a înţeles deja cu "cîinii", aşteaptă decizia de joi a Comisiei de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF, apoi va semna cu Dinamo şi se va alătura lotului în cantonamentul din Anglia, din perioada 1-13 iulie.

Un alt "student" care va semna cu roş-albii este Ionuţ Şerban, fotbalistul de 17 ani fiind convins de Mulţescu să accepte oferta lui Ionuţ Negoiţă. Şerban, care poate evolua ca fundaş dreapta, dar şi ca mijlocaş central, a fost la un pas să fie deturnat de Vaslui, însă acţionarii au plusat la partea financiară. Şerban va cîştiga pentru început 2.000 de euro lunar, plus bonusuri de performanţă.

Cazul lui Şerban se va judeca joi, însă decizia finală se va lua abia săptămîna următoare, cînd va şi parafa contractul cu "cîinii". În aceeaşi situaţie este şi Viorel Ferfelea. Şi el a fost căutat de conducerea lui Dinamo, însă la mijlocaşul central de 28 de ani salariul reprezintă o problemă, întrucît acesta vrea mai mult de 5.000 de euro lunar, cît este plafonul maxim salarial în "Ştefan cel Mare".


450.000 de euro este cota de piaţă a lui Ionuţ Şerban, conform site-ului specializat transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
gymd
gymd  •  30 Iunie 2013, 17:27

in poza asta este Alexandru Truta, alias fotbalistul cu parul morcov :)))

markinio
markinio  •  26 Iunie 2013, 10:20

dar ce a facut serban asta ma de valoreaza 450 000,se vede din cosmos ca e impins de augustin,nu are echipa si nu se mai antreneaza de aproape un an,dar este mereu la lot si ne mai miram de ce luam bataie peste tot,ultima 4 de la austria

zidane92
zidane92  •  25 Iunie 2013, 20:31
Postat de neuer1606 pe 25 Iunie 2013, 17:39

MEMORII 30.05.13 JUCĂTORII ÎŞI VOR PRIMI ŞI SALARIILE RESTANTE EXCLUSIV: Încă o lovitură pentru Şiman: 7 jucători sunt liberi de contract! După ce a primit o grea lovitură prin neprogramarea Sportului în meciul de azi cu Rapid Suceava, lucru echivalent cu excluderea echipei din campionat, Vasile Şiman a mai suferit un eşec major. Astfel, Lungu, Lazăr, Ormenişan, Nistor, Dobre, Ghinga şi Lung au fost declaraţi liberi de către CNSL, decizia fiind irevocabilă şi inatacabilă.

da dar hotararea intra in aplicare conform regulamentelor comuniste si oligofrene din romania in momentul cand clubul apartinator ia act de decizie iar siman a scos faxul din functiune de la club si nu accepta sa primeasca pachetul de la curieri probabil asteapta sa ii aduca guta sau copilu minune decizia cu cantec si voie buna ce vrei? ca la noi la nimeni nici in madagascar nu cred ca e asa ceva

Vezi toate comentariile (21)
Comentează