FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV » Gîngioveanu a semnat pe 4 ani cu Rapid

Cosmin Gângioveanu va juca în Giulești pînă în 2015
Cosmin Gângioveanu va juca în Giulești pînă în 2015

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 03 septembrie 2011 16:44

Constantin Gîngioveanu şi-a găsit în cele din urmă echipă. După luni de zile în care Ana-Maria Prodan a încercat să-l scape de "calvarul" de la Craiova, mijlocaşul a semnat astăzi un contract pe patru ani cu Rapid.

Fotbalistul, care va împlini mîine 22 de ani, vine în Giuleşti din postura de jucător liber de contract, după ce şi-a reziliat înţelegerea cu Universitatea Craiova. Tînărul mijlocaş a mai fost dorit şi de Dinamo şi FC Vaslui, dar nu a reuşit să se înţeleagă cu cele două cluburi. În Giuleşti va cîştiga 120.000 de euro pe sezon.

"Sînt super-fericit că am încheiat acest contract. Cred că suporterii Craiovei nu au de ce să fie supăraţi pe mine, ar fi fericiţi că am ajuns aici şi nu la o altă echipă din Liga 1. S-a vorbit mult despre interesul celor de la Dinamo sau Vaslui, dar numai Rapidul mi-a propus ceva concret. Abia aştept să demonstrez că am calităţile necesare să fac performanţă în Giuleşti", a spus Constantin Gîngioveanu pentru gsp.ro.

Va avea însă o concurenţă acerbă pentru locul de titular pentru că el joacă mijlocaş central, acolo unde Răzvan Lucescu îi mai are pe Dan Alexa, Nicolae Grigore, Iulian Apostol sau chiar Ovidiu Herea.

76 de meciuri a bifat mijlocaşul în tricoul Universităţii Craiova, reuşind şi trei goluri.

În sezonul 2009-2010, fotbalistul a fost împrumutat la FC Vaslui, după un conflict cu patronul Adrian Mititelu. Nu a apucat însă să joace prea mult pentru "galben-verzi", evoluînd în numai două meciuri de Liga 1.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (111)
yo_stefan
yo_stefan  •  04 Septembrie 2011, 08:09

bafta Gangio.

cocopopescu
cocopopescu  •  04 Septembrie 2011, 06:21
Postat de dd.... pe 03 Septembrie 2011, 15:39

Felicit din nou pe cei de la Rapid pentru ca-si fac treaba bine,profesionist.Cred ca Rapid a facut transferuri foarte bune si in opinia mea e principala candidata la titlu.Desi sunt dinamovist cu state vechi,cred ca actualul loc ocupat de echipa mea de suflet e conjunctural.Plecarea lui Torje va slabi si mai mult o echipa ce seamana tot mai mult cu un castel de nisip,lucruri care se datoreaza incapabililor Badea si Borcea.Felicit pe domnul Copos pentru ca in avaritia sa recunoscuta a reusit sa gaseasca resurse.

Am si io o intrebare, man, de ce tii tu cu dinamo? Cum ai intrat in cercul celor cateva sute de suporteri ocazionali? Am si eu 2 cunostinte care simpatizeaza, dar ei au o scuza, tatii lor au fost militieni, adica au mancat o paine alba inainte, partial i-am inteles. Alta explicatie nu pot gasi, PS: Pari o persoana cerebrala, altfel nu intrebam....

vadimrapidistu
vadimrapidistu  •  04 Septembrie 2011, 01:28

sper sa te inpui esti bun jucatori doamne ajuta succes fzr

Vezi toate comentariile (111)
Comentează