FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV » Grecul Darlas, dorit acum 2 ani de Steaua, a ajuns de azi la Dinamo!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 septembrie 2011 16:01

Fundaşul stînga grec Filippos Darlas, 27 de ani, a ajuns astăzi în România şi se va antrena cu formaţia din Ştefan cel Mare, antrenorul Liviu Ciobotariu urmînd să vadă dacă el este bun pentru echipa sa.

Darlas a fost foarte aproape de un transfer în Ghencea în urmă cu doi ani şi jumătate, dar tranzacţia a căzut din cauză că a cerut un salariu de 300.000 de euro. Acum, pretenţiile sale sînt mult mai scăzute, elenul fiind liber de contract după ce i-a expirat contractul cu Panathinaikos Atena.

Ultima dată a jucat în ţara natală, la Atromitos. Are şi o selecţie în prima reprezentativă a ţării sale, în 2006, şi-a jucat cu Pao şi în Champions League, împotriva lui Werder Bremen şi Barcelona!

Citeşte mîine ediţia print a Gazetei Sporturilor pentru noi informaţii despre Dinamo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
rokosud
rokosud  •  26 Septembrie 2011, 22:10

://www.youtube.com/watch?v=WQbFy2Lb3EM&feature=related

rokosud
rokosud  •  26 Septembrie 2011, 22:08

Va spun doar atat ca grecul le are cu mingea,nu-l mai judecati daca nu stiti cine este.Steaua a pierdut cand nu a acceptat sa-i dea salariu cerut de el.Felicitari pentru transfer

ionut.07
ionut.07  •  26 Septembrie 2011, 21:03

Dinamo ar trebui sa se uite in propria-i curte si sa promoveze mai multi jucatori tineri. Sunt cam expirate metodele cu jucatori luati in probe, de care, in final, nu s-au folosit. Ciobi trebuie sa joace mai multi jucatori tineri in cupa si-n campionat cu echipele mai slab cotate. Nu putem conta la nesfarsit pe Munteanu, pe Danciulescu sau pe Niculae. Sa-l bage pe Musat in banda stanga, sa aiba mai multe meciuri in picioare. Pulhac e tot accidentat din cate se pare.Poate cand va reveni, va face meciuri bune.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează