FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

EXCLUSIV Grigoraş a semnat cu Oţelul pentru un an şi jumătate

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 martie 2013 14:05

Petre Grigoraş nu apucase nici un meci oficial pe banca Oţelului şi deja renunţase la post din cauza problemelor financiare.

Şefii clubului au plătit însă salariile jucătorilor, aşa că antrenorul a revenit la echipă şi graţie insistenţelor lui Narcis Răducan. Oţelul a obţinut ieri prima victorie după revenirea la echipă, chiar pe terenul actualei campioane a României, CFR Cluj, scor 1-0.

Grigoraş a semnat cu Oţelul pe un an şi jumătate cu opţiune de prelungire: "Aşa cum le-am promis suporterilor, domnul Grigoraş s-a alăturat echipei pentru a face performanţe în acest sezon, cît şi la anul. Sîntem tare bucuroşi că am reuşit acest lucru", a spus Narcis Răducan pentru GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
otelul_64
otelul_64  •  03 Martie 2013, 17:14
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

:)))))

nedumeritul...
nedumeritul...  •  03 Martie 2013, 16:15
Postat de randoom pe 03 Martie 2013, 16:01

PETRE GRIGORAS A SPUS DUPA CE A VAZUT SITUATIA DE LA HOTZELU CA EL NU POATE LUCRA ACOLO,ACUMA S-A SUCIT,MAI RAU DECAT CHIORU BETIV CU DEMISIA IN 5 MINUTE. P.S:A VORBIT IN DIRECT LA TV,GRIGORAS.

Pai a spus ceva neadevarat? Doar ca intre timp lucrurile s-au schimbat. Petre Grigoras este unul dintre antrenorii romani care au caracter, a dovedit asta pe unde a antrenat. Nu inteleg de ce il denigrezi dand dovada de rautate, marsavenie si prostie.

randoom
randoom  •  03 Martie 2013, 16:01
Postat de new_philips pe 03 Martie 2013, 14:55

romanul tot roman.habar n-are situatia in amanunt, a citit "fo doua" tituri pe gsp si deja isi da cu parerea, ca el a tras concuziile, ca doar se pricepe la orice, amarasteanul nostu

PETRE GRIGORAS A SPUS DUPA CE A VAZUT SITUATIA DE LA HOTZELU CA EL NU POATE LUCRA ACOLO,ACUMA S-A SUCIT,MAI RAU DECAT CHIORU BETIV CU DEMISIA IN 5 MINUTE. P.S:A VORBIT IN DIRECT LA TV,GRIGORAS.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează