FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, SÎMBĂTĂ, ORA 21:00, LOOK TV ŞI LIVETEXT GSP.RO

EXCLUSIV » ”Cîinii” nu vor avea galerie mîine seară în Grant » Care este motivul

Articol de - Publicat vineri, 26 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 26 septembrie 2014 18:20

Dinamo va juca mîine seară în Giuleşti, în derby-ul insolvenţei cu Rapid, însă elevii lui Flavius Stoican vor fi lipsiţi de aportul propriilor suporteri. Cel puţin al unei galerii organizate.


Conform protocolului, la care a intervenit şi Jandarmeria Română, din motive de securitate, ultraşii din "Ştefan cel Mare" urmau să primească 200 de tichete de la clubul din Grant. Doar că oficialii dinamovişti au declinat oferta!

Sursele GSP.RO afirmă că şefii "cîinilor" au cerut măcar 700 de bilete pentru meciul cu Rapid, ca să se umple un sector, motivînd: "La derby-uri vin cîteva mii de dinamovişti. Noi mereu am militat pentru un schimb numeros de bilete la astfel de meciuri pentru că suporterii sînt cei care asigură o bună parte din spectacolul unei astfel de întîlniri".

4.000 de bilete au fost puse în vînzare pentru acest derby, din motive de securitate

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (101)
1745flo
1745flo  •  27 Septembrie 2014, 20:58
Postat de unico_biancorossi pe 26 Septembrie 2014, 23:49

FORZA DINAMO !

Dinamo-victorie!

reddog
reddog  •  27 Septembrie 2014, 17:53
Postat de forumeer pe 27 Septembrie 2014, 00:30

Si mai ziceau de stelisti prostii astia care habar n-au ce inseamna o galerie pe aici, n-au fost in viata lor intr-o peluza. Dupa cum am spus de N ori, n-ai cum sa imparti 200-300-400 de bilete la cel putin 1000 de doritori. Pe ce criterii le imparti?! Asa incepe scandalul intr-o peluza. De-aia nu mai mergem de ani de zile in tttigganie. Prostii zic ca de frica... da, frica, iti dai seama, mergi la Istanbul, Budapesta, Sofia, dar ti-e frica de cateva sute de tuciurii care se mai si bat intre ei (T2 cu PN - piratii cu corsicanii, pt cunoscatori). Oricum, niudinamovistii sunt cei mai mari ipocriti de pe fata pamantului de cand ii stiu, cum motiveaza acum absenta, ca ii acuzau pe stelisti?!

"Nu mai mergeti in tziganie"???????!!!!!Prietene,mioara mica si draguta tzigania sunteti voi adica steaua...Toata tzigania din Romania e stelista..La un mecui pe AN 30% din sustinatorii stelei sunt inchisi la culoare ce dreaq????Tzigania se numeste GHENCEA!!!

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  27 Septembrie 2014, 15:08

OBLIGATORIU INAINTE!

Vezi toate comentariile (101)
Comentează