FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV GSP.RO » Elhamed: "Eu vreau să joc la Dinamo şi cred că o voi face. Se va rezolva tot!"

Articol de - Publicat sambata, 18 iunie 2016 08:54

Hatem Elhamed s-a înţeles cu Gent şi cu Dinamo, este pregătit să vină mâine spre a se alătura lotului "câinilor".

Jucătorul crede că se vor rezolva şi problemele cu agentul său, Dudu Dahan.

Ioan Andone a reacţionat vineri seară la Digi Sport: "Ne-am înţeles cu Elhamed, totul era în regulă, avea cel mai mare salariu. Apoi, ne-a zis: "Am un impresar, vrea şi el 20 la sută". Păi, ce treabă avem noi cu el?! I-am zis să-i dea el din salariu. Noi tratăm de două săptămâni şi ne spui acum? Gata, nu va juca la Dinamo!".

Fotbalistul apreciat de către fanii roş-albilor pentru evoluţiile din primăvara 2015 a comentat pentru GSP.RO: "Eu m-am înţeles cu Dinamo. Mai sunt doar mici probleme pe care le voi rezolva cu agentul meu în zilele ce urmează. El vrea nişte bani din transfer, iar Dinamo nu vrea să-i dea. Dar eu îl pot convinge să renunţe la comision. Eu am stabilit detaliile cu Gent şi cu Dinamo, o să rezolv şi cu impresarul meu, nu cred că este o problemă mare. Eu vreau să joc la Dinamo şi cred că aşa va fi!".

Citește și:

Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
Superliga
Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Nationala
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia
Superliga
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (15)
vyyllyy
vyyllyy  •  18 Iunie 2016, 12:22
Postat de khal_37 pe 18 Iunie 2016, 09:06

Situația lui Hatem Elhamed rămîne încurcată. Fotbalistul arabo-israelian susține că echipa de care aparține e dispusă să-l mai lase un an în "Ștefan cel Mare". " Ashdod vrea să mă lase împrumut încă un sezon la Dinamo, pentru o sută de mii de euro( Negoita plateste doar 75000), dar eu nu mă întorc pînă cînd clubul de la București nu-mi achită cele două salarii restante. Ţin să explic acest aspect pentru că suporterii dinamovişti mă caută pe facebook şi mă întreabă dacă mă întorc".

Mai taci ma troll obosit ce esti , nu vezi ca de prost esti ?. chiar asa de mult suferi la ori ce articol cu Dinamo , daca durea prostia ce bine ar fii fost , nu ai viata sociala esti un obez de 250 kg PMA care sta toata ziua in fara pc-lui .

564351217065972
Stefan Nica  •  19 Iunie 2016, 05:49

impresariatul în fotbal trebuie desfiinţat...au ajuns toate nimicurile să obţină profituri mari din munca altora...un exemplu elocvent sunt cei care au distrus ceea ce mai era bun în fotbalul românesc,famila ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Iunie 2016, 14:06

e incapabil sa devina titular la Gent. e in stare de orice, numai sa mai joace si el un meci, doua. ma rog, acum 2 ani Dinamo avea un lot atat de ingrozitor, incat acest jucator parea bun. eu am dubii, dar cu siguranta e ceva mai util decat croatul barbos, caruia nu ii puteam aprecia decat abnegatia demna de un Augh ! Augh ! Augh ! made in ''300''. macar sa vina el, Liga Mammaliga e plina de gioarse, ce mai conteaza inca una.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează