FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL DE GALĂ

EXCLUSIV Real Madrid vine la Bucureşti! Cînd ar putea avea loc partida

Articol de - Publicat marti, 25 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 27 februarie 2014 21:52

După ce în urmă cu doi ani la Bucureşti a venit Barcelona pentru un meci cu Dinamo, de această dată Real Madrid este cea care va juca în Capitală pe Arena Naţională!


Dacă iniţial se punea problema desfăşurării unui meci de gală între Steaua şi un nume mare din Europa pentru a sărbători cîştigarea titlului în această vară, lucrurile au intrat în impas, şi asta datorită steliştilor. Ca şi anul trecut, problema roş-albaştrilor este legată de data desfăşurării partidei.

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia unor informaţii conform cărora în acest moment se încearcă perfectarea unui alt amical de gală. Real Madrid ar veni la Bucureşti în luna august pentru a juca împotriva Astrei Giurgiu, discuţiile între omul de afaceri Adrian Thiess şi Ioan Niculae fiind destul de avansate.

Data propusă de Real Madrid este 14 august!

Contactat de GSP.RO, Adrian Thiess, cel care a adus şi Barcelona în România, şi care urmează să aducă şi Real Madrid a precizat: "Nu pot să confirm, dar nici să infirm. Am spus de la începutul anului că ne dorim să aducem un nume mare în România şi ne vom ţine de cuvînt!".

Ioan Niculae confirmă discuţiile!
Patronul Astrei Giurgiu a confirmat pentru GSP.RO că sînt discuţii avansate pentru a o aduce pe Real Madrid la Bucureşti: "Sîntem în tratative avansate. Singura problemă în acest moment este că spaniolii au propus o dată care s-ar suprapune peste turul 3 din cupele europene în sezonul viitor. Urmează să mai discutăm pe această temă, există inclusiv o clauză fermă de a aduce la Bucureşti toate vedetele, inclusiv Cristiano Ronaldo".

Şi Daniel Isăilă a comentat informaţia anunţată în exclusivitate de GSP.RO: "Real Madrid este una dintre cele mai mari echipe din lume. Oricine îşi doreşte să joace contra lor. E o mare bucurie şi o veste excelentă pentru mine. O sa fie un meci de gală, o atmosferă specială. M-aţi luat prin surprindere, dar sînt foarte fericit sa aud asta".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (118)
silviu74
silviu74  •  26 Februarie 2014, 19:42

Steaua nu are nevoie de acest amical ,ea joaca meciuri oficiale cu real madrid , aceasta este dorinta lui dinu vama care intre 2 reparatii la chiuvetele patriei si-a zis sa se relaxeze cu un amical deoarece in meci oficial nu va juca niciodata cu real madrid !!!! Steaua pe care frustratii o numesc rusinea europei a jucat meciuri oficiale cu real si barca, altii care se dau mult mai valorosi platesc milioane pentru un amical cu ele!!!! Eu zic ca asta e rusinos!!!!

b0gdan.88
b0gdan.88  •  26 Februarie 2014, 19:08
Postat de edward_kenway pe 26 Februarie 2014, 18:04

Varzelona ce a facut cu dinamo? :))))))

Pun pariu ca habar nu ai ce reprezinta numele tau de la avatar amaratule :)))))

edward_kenway
edward_kenway  •  26 Februarie 2014, 18:04
Postat de ainraymon pe 26 Februarie 2014, 17:36

Daca Real Madrid a ajuns sa joace pe bani cu echipe de doi lei ale unor mahari securisti de doi bani inseamna ca are o mare problema si ca sa marchez momentul o sa-mi cumpar si eu un bilet, cahira daca voi risca sa fiu singurul spectator. Domnul balba Nicolae ati ajuns sa apelati la mrkeingul subversiv pentru a mai face rost de ceva bistari.... Vi se clatina cumva "imperiul financiar"?

Varzelona ce a facut cu dinamo? :))))))

Vezi toate comentariile (118)
Comentează