FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV UPDATE Guilherme a semnat cu Steaua pe 5 ani! Detaliile contractului brazilianului

Articol de , - Publicat sambata, 31 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 14:49

Fostul jucător al Petrolului a ajuns la un acord cu oficialii Stelei. Brazilianul a evoluat ultima dată în liga a doua din Germania, la Greuther Furth. 

UPDATE (1 feb) 13:51 Agentul din România al jucătorului, Anamaria Prodan, a ajuns aseră în Germania unde a pus la punct ultimele detalii ale contractului, care a fost semnat de Guilherme, şi parafat de cele două cluburi. Alături de impresar s-a mai aflat agentul brazilian al jucătorului, Martinez, dar şi avocatul Dan Idita, cel care a asistat la semnarea actelor.

Jucătorul a semnat pe 5 ani cu Steaua, nu pe 3 sezoane şi jumătate cum se ştia iniţial, va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună. Brazilianul va ajunge în cîteva zile în cantonamentul din Turcia al Stelei, venind în Ghencea liber de contract de la formaţia de liga a II-a germană Greuther Furth.

Anamaria Prodan îl reprezintă pe Guilherme în România şi cea care a realizat şi transferurile lui Tamaş şi Ţucudean în Ghencea: "De două zile şi două nopţi eu, preşedintele Valeriu Argăseală şi jucătorul nu am închis un ochi. Am reuşit imposibilul. Să reziliem cu Furth şi să semnăm pe 5 ani cu Steaua.

Sînt fericită. A fost cel mai bun pe postul lui şi a ajuns la echipa numărul 1 din România. Mă bucur pentru Gigi Becali că i-am făcut cîteva bucurii prin aducerea lui Tamaş, Ţucudean, Enceanu şi Guilherme", a zis Anamaria Prodan pentru GSP.RO.

(ştire iniţială)
Acesta a mai fost la un pas să semneze cu Steaua înainte să plece de la Ploieşti, dar părţile nu s-au înţeles. În acest moment jucătorul este cotat la 700.000 de euro pe siteul de specialitate transfermarkt.de.

"Guilherme s-a înţeles cu Steaua, urmează să se pună la punct toate detaliile contractului şi să semneze contractul! Jucătorul a acceptat imediat propunerea oficialilor Stelei de a juca la cea mai bună echipă din România", au dezvăluit sursele GSP.

În sezonul trecut de Liga 1, Guilherme a fost singurul jucător integralist, bifînd toate minutele din meciurile de campionat ale Petrolului.

"Guilherme e cel mai bun fundaş stînga din România, ar fi cea mai bună variantă de înlocuire a lui Latovlevici"
Ilie Stan, fost antrenor al Stelei

CV Guilherme
- născut pe 01 aprilie 1990
- a debutat în Liga 1: 5 martie 2012 (Chiajna - Oţelul, 1-0)
- meciuri în Liga 1: 82
- nu a marcat nici un gol în Liga 1

Ce spunea Guilherme într-un interviu pentru GSP
# "La 4 ani am avut primul contact cu fotbalul cînd m-a dat tata la şcoala de fotbal. Am început cu futsal, iar pe la 13 ani am trecut la fotbal. Traiectoria aceasta e normală în Brazilia. Datorită futsalului mă descurc bine cu mingea la picior pe spaţii mici. Cred că pe toţi brazilienii care au început cu fotbal de sală i-a ajutat foarte mult această experienţă"

# "Nu sînt neapărat superstiţios, dar am cîteva ritualuri înainte de meciuri: cînd cîştigăm, repet la meciul următor tot ce am făcut înainte de meciul victorios, cînd pierdem, schimb mereu cîte ceva. Oricum, înainte de fiecare meci, dorm o oră sau două şi fac un duş"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (169)
ortega
ortega  •  02 Februarie 2015, 08:29
Postat de conasu_boeru pe 01 Februarie 2015, 15:31

Ana Maria Prodan : "Eu si Argaseala n-am inchis un ochi de doua nopti!" ....... Ia uite ca a pus-o si cu asta domne !!!! Urmeaza ... Duckadam ?

Pe Ckackhadam l-a fumat de mult ... Vierul nu mai e de treabă mai mult de 4 minute , pleacă nesatisfăcută târâtura din așternutul grohăitorului ... Dar se consolează cu alt cașalot , Abdulrahman Cămilan , șeful cocolarului consort ... Ăla căruia poți să treci cu trenul printre dinții ...

ortega
ortega  •  02 Februarie 2015, 08:24
Postat de alexbibirica1 pe 01 Februarie 2015, 19:07

FC. Steaua Bucuresti S.A nu aduce petarde precum o fac cei din stefan cel mare.

Așa o fi , dar Wecesebeul aduce petarde la greu ...

alexbibirica1
alexbibirica1  •  01 Februarie 2015, 19:07

FC. Steaua Bucuresti S.A nu aduce petarde precum o fac cei din stefan cel mare.

Vezi toate comentariile (169)
Comentează
Close