FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Încă un jucător pleacă de la Steaua! În aceste zile negociază rezilierea contractului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2016 14:13

Aymen Tahar (26 de ani) a fost împrumutat de Steaua în returul acestui sezon la Boavista, Laurențiu Reghecampf neavând nevoie de fostul mijlocaș al celor de la Gaz Metan.

Evoluțiile acestuia la Steaua l-au dezamăgit pe antrenor, care a vrut să scape de Tahar. Jucătorul a evoluat în Portugalia, unde în 11 meciuri n-a dat nici un gol, însă evoluțiile sale au fost apreciate de lusitani.

Fotbalistul a revenit acum la Steaua, însă în aceste zile negociază rezilierea contractului pe cale amiabilă. Mijlocașul central așteaptă oferte de "afară".

În caz contrar, sursele GSP.RO susțin că Tahar va reveni la Boavista, unde este în continuare dorit de șefii de acolo.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
martinpen
martinpen  •  02 Iulie 2016, 08:21

N-ati inteles, vrea sa plece liber, asa cum a venit. Iar Gigi nu prea vrea... In conditiile in care n-a primit salariile din urma, ce ar trebui sa faca ?

1425838917717550
John Milne  •  01 Iulie 2016, 18:58
Postat de ovidiu_3003 pe 01 Iulie 2016, 14:34

...aceasta stire este de doi lei ...un articol scris prost ...care nu spune nimic ...o poza care il arata si pe Mihalcea ...la deruta ...intrati si dati clikuri ...in timp ce Nedelea rade de voi ...

Rade si de tine prazare ca si tu ai intrat . Tare prost esti :)))))))))))

sexilian
sexilian  •  01 Iulie 2016, 17:03

*** intra doar lume selecta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează