FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Informații din vestiar! Cristi Tănase dezvăluie interesul turcilor pentru o vedetă din Liga 1: "Cel mai bun împotriva căruia am jucat! E o forță"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 24 ianuarie 2017 10:30

Cristi Săpunaru a anunțat că își dorește să plece de la Astra, în cazul în care va primi o ofertă avantajoasă și este curtat de Karabukspor, echipă la care evoluează și Cristi Tănase.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, Tănase a confirmat faptul că turcii sunt interesați de aducerea fundașului de 32 de ani și îi transmite lui Săpunaru că i s-ar potrivi campionatul din Turcia.

"Am auzit şi eu ceva, nu ştiu sigur dacă vine. Mi-aş dori foarte mult să vină, e bun şi i s-ar potrivi de minune campionatul. Chiar avem echipă bună! În Liga 1, Karabuk ar putea trage la titlu", a declarat Tănase.

Mijlocașul de 29 de ani a adăugat că Săpunaru este cel mai puternic adversar contra căruia a jucat în România. "Am jucat puţin contra lui, însă e foarte bun pe picioare şi o forţă", a adăugat Tănase.

Săpunaru a ajuns la Astra vara trecută, după ce s-a despărțit de Pandurii Târgu-Jiu și a jucat 18 meciuri pentru giurgiuveni în acest sezon de Liga 1, timp în care a marcat de patru ori.

 Interviul complet cu fostul mijlocaș stelist poate fi citit în ediția tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor și în Gazeta digitală!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
aius
aius  •  24 Ianuarie 2017, 16:41

vedeta?!

ortega
ortega  •  24 Ianuarie 2017, 13:40

Excepându-l pe Claudiu Răducanu , cunoașteți voi un individ mai *** ? Pe bune ... Cred că are intelectul unui copil de 3-4 ani , dezvoltat normal ... Iar gsp se coboară la nivelul ăstuia ... Tolontane , Ioanițoaie , lăsați comoditatea , faceți curățenie în redacție că sunteți tot mai jalnici pe zi ce trece ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  24 Ianuarie 2017, 11:58

Lasa-l acolo cu burtosul hidos , se aseamana.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează