FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Jucătorul pe care Becali l-a vrut cu insistență explică de ce nu s-a făcut transferul: "Nu regret!"

Articol de - Publicat marti, 04 octombrie 2016 12:56

Răzvan Marin a fost dorit cu insistență de Gigi Becali, dar transferul la Steaua nu s-a mai realizat.

Mijlocașul de 20 de ani al celor de la Viitorul a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor și a vorbit despre transferul la Steaua,

"S-a înțeles greșit, nu am refuzat Steaua. Prima dată știu că venise o ofertă pentru Florin Tănase și pentru mine. Apoi a rămas doar el.

Sincer? Nu cred că eram pregătit pentru Steaua. Acolo m-aș fi bătut să fiu titular și nu știu dacă aș fi jucat mereu. Pentru mine acum e important să joc constant. Nu regret că n-am ajuns la Steaua. Vor mai fi ocazii pentru mine, dacă muncesc și sunt serios. Am înțeles că ar mai fi fost discuții și cu alte cluburi din străinătate.

Dar am vorbit cu Mister, i-am spus că dacă e bine și pentru club și pentru mine, pot să plec. Nu sunt disperat, mă simt foarte bine aici, la Viitorul", a spus Marin în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

1.250.000 €este cota lui Răzvan Marin, potrivit transfermarkt.de 

Interviul de două pagini poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală. Marin vorbește și despre echipa națională, despre Liga 1 și despre viitorul său în fotbal.

Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
896192190498051
Adi Mitrea  •  04 Octombrie 2016, 15:09

Un jucător serios nu joacă in echipa ciobanului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează