FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Latovlevici despre conflictul Steaua - Armată şi despre fotbalul românesc: "Dacă începe războiul, nu vin doi oameni la luptă!"

Articol de - Publicat joi, 15 septembrie 2016 13:03

Iasmin Latovlevici, 30 de ani, a oferit un interviu publicat în ediţia print a Gazetei Sporturilor de astăzi, în care fundaşul lui Karabukspor a dat nu doar sfaturi şi ponturi steliştilor privitor la meciul de diseară cu Osmanlispor, dar şi-a expus şi părerile despre alte subiecte.

Fotbalistul a arătat personalitate nu doar pe teren, ci şi în timpul discuţiei, în care nu s-a ferit să fie tăios. Iată câteva aprecieri ale internaţionalului, restul interviului putând fi savurat în ediţia print sau pe platforma digitală a Gazetei Sporturilor:

  • " Steaua trebuie să se ferească de orice fotbalist al lui Osmanlispor de la mijloc în sus. Iar pe partea stângă, acolo unde e Thiago Pinto, pun mai multă presiune. La fundaşii centrali şi la portar, acolo arată nesiguranţă. Ultimul, Karcemarskas, le mai scapă. Osmanlispor este genul de adversar pe care nu trebuie să-l neglijezi. Dacă-l scapi din ochi, îţi dă o căruţă de goluri!".
  • "Steaua e Steaua, cea mai mare echipă din România. Şi nu se va schimba prea curând acest aspect. Una e să bagi bani ca lumea, alta cu ţârâita. Nu le fac eu bugetul altora, comentez doar realitatea. Jucătorii sosiţi în această vară, indiferent de nume sau de valoarea care i-a adus în atenţia Stelei, îşi pot impune să reuşească. Chiar dacă acum n-ar face faţă rigorilor. O spune unul care, şi-am recunoscut asta, n-a reuşit de la bun început, nu ştiu dacă eram de Steaua în momentul transferului de la Timişoara. Dar m-am adaptat, deşi făcusem un pas uriaş".
  • "Hai să fim serioşi! Ce Armată? Dacă vine vreun război, Doamne fereşte!, nu vin doi oameni la luptă. Nu vreau să intru în polemică, dar ca să ţii o echipă, şi-n Divizia B, îţi trebuie bani mulţi. Unii cred că nu gândesc sau îşi bat joc de bani şi de resurse. Mi se par strategii de copii mici".
  • "Sunt deschis către o revenire la echipa naţională, sper doar să joc bine la  Karabukspor. Am trecut peste erorile pe care le-am făcut în perioada Gencler, am învăţat din ele".
  • "Unii au presă bună, alţii nu. Sunt oameni care trăiesc prin intermediul online, prin facebook, prin instagram. De mine nu se ştie când merg la budă sau ce haine-mi iau. Poate că aş fi putut să-mi fac emisiune TV, dar nu e stilul meu. Am neglijat partea de media şi de socializare, habar n-am dacă a fost bine sau nu, contează că eu am fost eu. Şi când merg la cafea cu prietenii le zic: "Dacă mergem să stăm pe telefon, pe net, mai bine nu mai merg!". Ce interacţiune umană e asta, când auzi bipăitul telefonului?! Eu am considerat mereu că important e să fii pe teren, acolo contează. Nu să se vorbească non-stop de tine. La Steaua puteam profita, să dau bine, nu m-a interesat, am fost focudat doar pe fotbal".

"M-aş întoarce în fotbalul românesc doar să ajut cu experienţa mea, să le împărtăşesc ceva tinerilor. Am luat de la unii antrenori mai mult, de la alţii mai puţin, de la alţii n-am învăţat nimic"
Iasmin Latovlevici

12 goluri 
și 11 pase decisive are fotbalistul pentru Steaua în 176 de partide

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
1636051316609667
Tatar Domnica  •  15 Septembrie 2016, 21:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  15 Septembrie 2016, 20:34

La război mergi obligatoriu daca esti chemat... Esti un...ca ma cenzurează ăștia

977458718955381
Md Fkr  •  15 Septembrie 2016, 19:10

Respect Lato!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează