FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Laude pentru jucătorul care trebuie să salveze defensiva Stelei: "Asta spune multe despre el! Poate acoperi 2 posturi și ar fi un transfer foarte bun"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2017 13:02

Așa cum Gazeta Sporturilor anunță azi, Steaua vrea să îl transfere pe Piotr Celeban, fundașul central al celor de la Slask Wroclaw.

Cornel Răpă, triplu campion cu Steaua și titular incontestabil în Polonia, la Pogon Szczecin, a vorbit în exclusivitate pentru GSP.RO despre fundașul de 31 de ani și l-a lăudat pe acesta.

"Cred că lumea îl cunoaște foarte bine pe Celeban, de când a jucat în România. Nu s-a schimbat absolut deloc. Este căpitan la Slask, iar asta cred că spune destul de multe. Este un jucător cu o forță extraordinară.

Lovește foarte bine mingea cu capul, iar asta este un avantaj și în ofensivă și în defensivă. Poate marca multe goluri, așa cum a făcut-o în România. Are o lovitură foarte bună de cap, în condițiile în care nu are o statură impresionantă (n.r. 1,81 m).

În plus, are o experiență destul de bogată și poate ajuta mult apărarea Stelei. Poate acoperi două posturi. Dacă se face transferul, ar fi o achiziție foarte bună pentru Steaua", a spus Râpă pentru GSP.RO.

600.000 €este cota lui Celeban, potrivit transfermakrt.de

Polonezul Celeban, 31 de ani, a jucat 22 de meciuri în acest sezon și a marcat un gol. De-a lungul carierei, a mai jucat la Pogon Szczecin, Korona Kielce și FC Vaslui. Acesta poate evolua ca fundaș central, dar și ca fundaș dreapta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
luciann
luciann  •  08 Ianuarie 2017, 15:49
Postat de Salomi Rolfi pe 08 Ianuarie 2017, 15:42

Are aceiasi inaltime ca si Alin Tosca...

Numai ca are alta "stamina"! Tosca e "moale" rau pe langa asta si nu-l "duce" nici capul! Era bun si Szukala! Celeban-Tamas,Szukala-Momcilovici era o aparare de "panzere"! :) Desi pe stanga e mai bun J. Morais!!!

119179138570811
Constantin Cojocaru  •  08 Ianuarie 2017, 15:47

N-ar trebui sa fie asa de bucuros submediocrul asta de Reghe fiindca oricum de "intaririle" din iarna asta el nu va prea beneficia. El probabil ca va fi schimbat dupa cateva meciuri oficiale pentru rezultate proaste cand rabdarea ciobanului va ajunge la capat.

1223788054307626
Salomi Rolfi  •  08 Ianuarie 2017, 15:42

Are aceiasi inaltime ca si Alin Tosca...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează