FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

UPDATE // EXCLUSIV Leo Grozavu a fost chemat la Comisia de Disciplină! Ce s-a decis astăzi

Articol de - Publicat miercuri, 29 martie 2017 23:25

Leo Grozavu a fost audiat astăzi la Comisia de Disciplină a FRF, în urma conflictului pe care l-a avut cu Cătălin Golofca la finalul meciului cu Astra din Liga 1.

UPDATE 23:25

Leo Grozavu a fost audiat, iar decizia a fost amânată, urmând să fie anunțată în zilele următoare.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Leo Grozavu l-a înjurat atunci pe Golofca, și i-a dat elevului său două palme, nemulțumit fiind de evoluția acestuia (detalii AICI).

"Leo Grozavu e audiat acum la Comisie. În urmă cu o săptămână a fost și Golofca. Nu se va întâmpla nimic, acum au relații foarte bune, suntem optimiști", a declarat președintele lui FC Botoșani, Cornel Șfaițer.

În urma incidentului cu Golofca, Leo Grozavu și-a dat demisia de la FC Botoșani, însă conducerea clubului nu a dorit să accepte decizia antrenorului și i-a oferit acestuia șansa de a reveni asupra hotărârii.

"Este foarte adevărat. Leo are toată susținerea Consiliului de Administrație, dar și a jucătorilor. El a obținut performanțe la acest club la care colaborăm de 10 ani. Nu s-a pus problema unor negocieri, a fost o simplă discuție, iar Leo își va continua contractul pe care îl avea"
Cornel Șfaițer, pe 17 martie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
116530435479785
Anca Toma  •  30 Martie 2017, 06:49

De-a dreptul hilar ,ca de obicei acest Sfaiter.Auzi perforfamanta!Cica daca in 4 ani de antrenat in liga 1 te clasezi pe locul 8 ...asta e performanta.Atunci ce sa zicem de satucul Urziceni care a castigat campionatul,de Chiajna care a jucat finala Cupei Ligii de Timisoara care joaca anul asta finala si semifinala in Romania desi a pornit cu 14 p penalizare si s-au format peste noapte cu jucatori de liga 2 si 3 si exemplele pot continua.E clar ca la Bt se agata harta in cui si exista limite si la asa zisi conducatori ,dar parca suporterii aia minunati care striga demisia merita si ei mai mult.Dar cica inainte in sclavagism cand se ajungea prostul sef avea grija sa stapaneasca mosia

instigatorul
instigatorul  •  29 Martie 2017, 20:46

A doua palma de unde a ti scoso ?

balauru48
balauru48  •  29 Martie 2017, 18:33
Postat de dan2010 pe 29 Martie 2017, 16:52

performante? tot asa s-o tineti in performane din astea.

Este o performanta sa te califici in cupele europene, nu crezi? Grozavu a gresit si va plati. Dar merita sa munceasca in continuare!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close