FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Lovitură importantă reușită de Dinamo! Răsturnare de situație: a luat un atacant din Liga 1 care semnase cu o rivală

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2017 18:34

Deturnat în luna iunie de CFR, Jeremy Bokila, 28 de ani, e acum aproape de a semna totuși cu Dinamo!

Congolezul a fost obiectul unui transfer foarte controversat în această vară. După ce a fost la un pas de a semna cu Dinamo, atacantul trecut și pe la Petrolul a semnat până la urmă cu CFR Cluj, fiind deturnat în ultima clipă.

Jucătorul nu s-a adaptat la Cluj, unde a avut evoluții slabe, mult sub așteptările lui Dan Petrescu. Ardelenii sunt gata să renunțe la serviciile sale fără a avea pretenții, doar pentru a scăpa de salariul de 15.000 de euro.

Pe fir a intrat imediat Dinamo, care s-a înțeles imediat cu atacantul. Jucătorul a purtat și o discuție cu antrenorul Cosmin Contra, care l-a iertat că s-a dus la Cluj, uitând de înțelegerea pe care o avuseseră inițial.

Cel mai probabil, cele două părți vor semna mâine contractul, iar jucătorul va participa la antrenamentele conduse de Cosmin Contra.

200.000 €este cota lui Jeremy Bokila pe transfermarkt. Este al doilea jucător ajuns la Dinamo de la CFR, după Nascimento 

Jeremy Bokila a pierdut concurența de la CFR Cluj cu Urko Vera, Billel Omrani și Ibrahima Balde. Cei trei traversează momente foarte bune, iar Bokila este într-o pasă foarte proastă, în 5 meciuri adunând 179 de minute, fără să marcheze vreun gol. 

S-A FOLOSIT DE DINAMO! 

În luna iunie, Bokila s-a folosit de Dinamo în negocierile cu CFR Cluj. Deși Contra discutase cu fotbalistul, impresarul l-a direcționat pe Bokila către CFR datorită ofertei mai bune a clujenilor. Bokila și impresarul său au contactat Dinamo, FCSB, Astra, CS U Craiova și CFR Cluj pentru a licita un transfer al fotbalistului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (174)
109097349745292
Cici Demedici  •  01 Septembrie 2017, 10:56

CA IN ROMANICA ESTE INCA UN POPOR TURMENTAT PROSTIT CHIPURILE TREZIT DAR UITIND SA SPUNA CA NU S-A DAT JOS DIN PAT ESTE CLAR. CA SA VI SA SPUI CA ADEVARATUL DINAMO ESTE ALA A LUI BADEA TREBUIE SA FI TARE PROST. IN PRIMUL RIND CUM SA FI DE ACORD CU ACEST NENOROCIT DE BADEA UN PROFITOR SI ATUNCI SI ACUM CARE A FOST DIN INTERES CASATORIT CU FATA LUI ION TELEAGA DINCA? POPOVICIOIU ALT PUSCARIABIL FUGIT DIN TARA SI EL CASATORIT CU O ALTA FATA A LUI TELEAGA FOST COMUNIST CRIMINAL. ACUM AMINDOI AU DIVORTAT CA DEH TATUCA ISI DADU DUHUL SI DIN REPSECT A FOST INMORMINTAT NU CA ACEI COPII MORTI PE LA MORGA LA RASCOALA DIN 89 CI CU MEDALIILE PE PERNUTA DE CATIFEA CU SALVE DE PUSCA. ASTA ARATATI VOI CE INSEAMNA CARACTER LUIND IN BRATE NISTE *** DE OAMENI A COROC COPII ARUNCA PE MINUT IN CIRCIUMI DE LUX CITE O PENSIE CA TATUCA FURA SI PRIMI IN DAR CLUBUL DE LA NEA POPONETE DE ADRIAN NASTASE. SI TRAG CU DINTII REFUZIND CONSTRUCTUA UNUI STADION. SI EL SI DINU SI ALTE *** CHIAR CU LUCESCU IN FRUNTE *** CARE SI-AU BATUT JOC SI ISI BAT JOC SI ACUM DE ADORMITUL POPOR *** SI ***. DACA UN NEGOITA ASA CUM ESTE A SALVAT UN CLUB CIND I SE VEDEA CINTINDUI-SE PROHODUL SI A REUSIT SA ADUCA UN ANTRENOR CU SUFLET FACIND MINUNI HAI SA II DAM IN CAP. DA NU AU BANI DAR AU UN SPIRIT SI ASTA A DOVEDIT PUTEREA CEA MARE FATA DE TOTI MERCENARII DIN ALTE CLUBURI INCLUSIV CFR EUL CARE SI-A BATUT JOC DE FOSTUL ANTRENOR DE JUCATORI SAU STEAUA PRINTULUI *** UN ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1cesare
1cesare  •  01 Septembrie 2017, 09:37

Adevărata dinamo e in liga a IV a , echipa lu' Badea ...... a lu' neputință e doar o clonă obosită ... rinamo spartani *** :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grandetorito
grandetorito  •  31 August 2017, 22:35
Postat de dinamo_fan pe 31 August 2017, 22:09

cea mai proasta achizitie posibila. nu numai ca Bokila asta e la fel de expirat ca si Albin dar s-a trece peste niste principii morale. Nu poti sa spui acum o luna ca jucatorul asta nu mai exista pentru tine si acum sa scobesti in cosul de gunoi dupa el sa zici ca-i bun. Il tii pe Rivaldinho rezerva si vrei sa-l iei pe Bokila...

A semnat? A fost prezentat oficial?

Vezi toate comentariile (174)
Comentează