FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CONCORDIA

EXCLUSIV Mamele se apără în războiul cu Alexandru Tudor » Dialog incredibil între cei doi: "Băi, ești nesimțit?"

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2016 11:17

Fundașul Iulian Mamele, bănuit de blat la Dinamo - Chiajna 4-0 (detalii AICI), a acceptat să comenteze scandalul pentru cititorii GSP.ro. El susține că arbitrul Tudor, cel care ar fi atras atenția asupra noncombatului, de fapt îi încuraja pe dinamoviști și făcea tot posibilul să-i scoată din ritm pe cei de la Concordia! 

- Iulian, cum comentezi scandalul izbucnit azi? Se spune că, pe teren, Alexandru Tudor i-ar fi zis antrenorului Falub să aibă grijă la fundași, că sunt blat. 
- Îți dai seama că am rămas șocat, oricare ar fi fost în locul meu cred că ar fi pățit asta. Nu îmi vine să cred!

- Arbitrul a vorbit cu voi pe teren despre suspiciunea asta de blat?
- Îți zic sincer, nici bine nu am a început meciul, că domnul Tudor ne avertiza la fiecare fază. Cum ne apropiam puțin de adversari, imediat ne striga: «Băi, vă dau afară! Băi, lasă mâinile jos!». M-am enervat. Păi, stai puțin, noi suntem fundași! Asta e treaba noastră, trebuie să facem marcaj!

- De obicei, arbitrul îi face atenți pe cei care au "galben", nu?
- Da, dar nu de aia stătea el cu gura pe noi. Ne zicea că se vede din tribună că vrem cartonaș, că vrem să luăm roșu. Ne tot tachina... Nici bine nu ne apropiam de adversari, pe cuvânt! Ca să nu mai zic că îi încuraja pe cei de la Dinamo!

- Cum adică îi încuraja?
- N-am văzut în viața mea așa ceva! Hai să-ți dau un exemplu. La o pasă lungă a lui Palici sau nu mai știu cine, Rotariu trăgea să ajungă mingea, alerga după ea. Iar domnul Tudor, nu știu cu cine vorbea, zicea în gura mare: «O ajungi, o ajungi!». Țipa la Rotariu, incredibil! L-am auzit eu cu urechile mele. Ce naiba!

- Și i-ai zis ceva?
- Da, m-am dus la el. Îți zic sincer că i-am zis. «Băi, ești nesimțit? Nu se poate așa ceva. Credeam că ești imparțial, că ești altfel». El îmi zice «Ce vrei, dom'le, ce vrei? Dacă joacă bine, n-am cum să nu le zic».

- După discuția dintre Falub și Tudor, antrenorul a vorbit cu voi la pauză?
- Nu, la pauză nimic. Dar la final ne-a spus că Tudor i-ar fi zis că suntem jenanți sau ceva de genul ăsta. Eu îmi asum faptul că am jucat prost, că am greșit la două-trei goluri. Se întâmplă oricui. Dar de la a face un meci slab până la a se duce arbitrul la antrenor să-i zică să schimbe fundașul central că e blat ... E strigător la cer!

- Vrei să mergi să te aperi la Comisie?
- Clar, e normal. Sunt foarte decis! Am muncit atâția ani, chiar dacă n-am ajuns la un nivel foarte înalt, e munca mea. Ca fiecare sportiv și cetățean, e normal să-mi apăr munca și reputația. Tudor să-și dovedească afirmațiile, să vină cu dovezi!

 * Tudor a primit nota 5 în Gazeta Sporturilor, pentru că a refuzat un penalty Chiajnei la scorul de 0-0 și a validat reușita de 4-0, a lui Gnohere, venită în urma unui fault în atac.  

Citește și: VIDEO Acuze grave la Dinamo - Chiajna! Tudor spre Falub: "Fundașii tăi sunt blat!" » Ce a scris arbitrul în raport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (332)
427951077389201
Mihai Tanase  •  23 Februarie 2016, 06:55

Mamele minte .El si anul trecut a jucat la Dinamo .Si-a dat un autogol si a facut un penalty fara rost , ca si acum . Tudor nu vorbeste in felul asta .Mamele jucand pentru Dinamo vrea sa para altfel.Vezi doamne ca Tudor le-a dat meciul .

1754414678122826
Popa Alexandru  •  22 Februarie 2016, 22:56

Sa nuuitati vede ce vrea oda pe biblie si el fura ca cobanu fsb nu uit un meci fsb cfr cluj cind nu a acordat 2 de 11 metri cfreului rsine mai spune ca e corect mai si merge si la biserica rusine tudor.

1559877880992405
Marian Iancu  •  22 Februarie 2016, 20:40

Mamele are dreptate! Nenorocitul asta nebun isi bate joc de tot fotbalul romanesc si e sustinut de catre conducerea FRF. Sunt zeci de meciuri in care arbitreaza nu cum cere regulamentul, ci cum vrea el. Amintiti-va ca au mai fost jucatori care l-au acuzat ca-i injura pe teren, provocandu-i ca sa le dea cartonas rosu. E un neghiob!

Vezi toate comentariile (332)
Comentează
Close