FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA 4-0

VIDEO Acuze grave la Dinamo - Chiajna! Tudor spre Falub: "Fundașii tăi sunt blat!" » Ce a scris arbitrul în raport

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2016 10:35

Dinamo a defilat în ultima etapă, 4-0 cu Concordia. Dar prestația unor fotbaliști ai celor de la Chiajna a ridicat semne de întrebare. Inclusiv arbitrul Alexandru Tudor s-ar fi sesizat, bănuind un blat!

ProSport a scris azi că, la 1-0 pentru "câini", Tudor s-a apropiat de banca oaspeților și i-a zis antrenorului  Adrian Falub: "Vezi că fundașii tăi sunt blat, cer roșu la fiecare fază!". Și DigiSport a confirmat discuția. "Scoate stoperii, că la orice fază caută faultul în careu", ar fi zis Tudor. 

În această dimineață, GSP.ro a aflat că Alexandru Tudor nu a scris în raport nicio vorbă despre eventualele suspiciuni asupra corectitudinii jucătorilor de la Chiajna. 

Asta deși pe parcursul meciului el le-ar fi spus și altor fotbaliști de la Concordia că fundașii sunt suspecți! 

Cum a marcat Dinamo golurile la 4-0 cu Chiajna:

1-0. Mamele, fault în careu la Mevlja - Rotariu înscrie

2-0. Palici pasă printre Mamele și Tincu - Essombe marchează

3-0. Essombe gol de la 15 metri, de lângă Mamele, care îl incomoda din spate

4-0. Gnohere înscrie cu un șut puternic după ce l-a faultat pe Bucurică 

Mamele nu e la prima abatere

Fundașul de 31 de ani al Chiajnei a comis-o cu Dinamo și pe când era la Pandurii. La un meci din optimile de finală ale Cupei României din 2012, fundașul a înscris în propria fază în minutele de prelungire.

În sezonul 2011-2012, pe când era la Chiajna lui Reghecampf, acesta a luat un galben în partida câștigată de Concordia cu FC Brașov, scor 3-2. A fost astfel suspendat la meciul cu Dinamo de etapa următoare, când ilfovenii au pierdut, scor 1-3.

De asemenea, pe când era la FC Botoșani, Tincu a primit un galben pe finalul unui meci chiar împotriva Concordiei, așa că a fost suspendat pentru următorul meci, când Botoșani întâlnea Dinamo.

"S-a întâmplat ce se întâmplă uneori cu Tudor. Mai ştiţi vreun arbitru pe care să-l apuce aşa? E singurul din ţară. N-am stat pe bancă, dar mi-au povestit băieţii ceva. N-am vrut, însă, să mă mai încarc şi cu asta, şi aşa suntem în situaţia în care suntem. Oricum, Tudor arată ca Sile Dinicu, dă tot timpul din mâini", Cristian Tănase, președinte Chiajna, pentru ProSport

"E normal să iei bătaie cu 4-0 când joci în halul ăsta. E inadmisibil să iei iar goluri din corner, tu ca fundaş central să dea de lângă tine. Şi al doilea gol a fost jenant. Nu mă interesează acum Milevski și Hamza. Eu vreau să am cei doi fundași centrali la următorul meci” Adrian Falub la Digi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (127)
schwartz69
schwartz69  •  23 Februarie 2016, 08:25

mare echipa Chiajna asta domne' :)))))

zecs93
zecs93  •  22 Februarie 2016, 23:56
Postat de gametable08 pe 22 Februarie 2016, 12:43

Dinamo fura ca de fiecare data,nu stiu de ce se mai agita lumea,se stie ca meci de meci ,Anghelache aka gheata de apa isi face datoria cu nepotul Nea;***

lasa tu fotbalul si joaca table bah gametable08 !!!

zecs93
zecs93  •  22 Februarie 2016, 23:56
Postat de chronic pe 22 Februarie 2016, 12:44

Nu mai zicem de penalti si fault grosolan la golul 4....si blat si arbitrii. Dinamo e noua tg mures fura cu toate mijloacele. Adevarul doare. Nu te mai baga in seama cu mine pana nu inveti regula offsidelui

fura dinamo in asa hal incat a terminat mereu pe locurile 5-6-7 !!! Prapaditii draqqq, hotzii sunt in ograda voastra, ati castigat 3 campionate mizerabile, la fiecare etapa erau decizii PRO-FCSB, ba da la fiecare etapa, e ceva incredibil, bine pentru voi e ceva normal !!! Va intrat in reflex, este exact ca si cum i-ai spune unui Cleptoman sa nu mai fure, nu se poate astampara, la fel si voi !!! Penalilor, hotzilor !!!

Vezi toate comentariile (127)
Comentează
Close