FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Mecanismul din spatele schimbării numelui Stelei la UEFA » GSP a aflat de ce echipa lui Becali deține în continuare palmaresul pe site

Articol de - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 15:46

După ce Gigi Becali a schimbat oficial denumirea echipei sale în FCSB, iar decizia a fost înregistrată la LPF și FRF, UEFA a adoptat și ea această denumire pe site-ul oficial.

UEFA a păstrat în continuare pe pagina de prezentare a echipei palmaresul până în 2003. În plus, la anul înființării este trecut în continuare 1947, nu 2003, când echipa a fost preluată de Becali.

Totuși, GSP.ro a aflat că schimbarea numelui a fost făcută automat, fără ca asta să însemne că UEFA a luat o decizie oficială în privința palmaresului.

După ce FRF și LPF au făcut schimbarea de nume, UEFA a preluat-o printr-un feed de date. Forul european colaborează cu firma Opta, companie care furnizează date statistice, iar de aici a apărut și schimbarea numelui. De aceea, partea de descriere și palmaresul nu au fost schimbate, aceste secțiuni fiind administrate de cei de la UEFA.


*Click pe imagine pentru a mări

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (89)
masinameaeata
masinameaeata  •  01 Aprilie 2017, 23:43

Cat de HOT sa fi sa schimbi doar numele, dar sa folosesti palmaresul fostei echipe ca si cum nu ti-a placut numele si vrei sa te rebraduiesti! Hotul tot hot ramane, desi el sustine pe la TV ca este milostiv, in realitate tineti buzunarele ferecate cand il vedeti, dispar banii din ele.

orlick
orlick  •  01 Aprilie 2017, 21:31
Postat de Livi Andrei pe 01 Aprilie 2017, 20:31

A preluat activitatea cum? Fraudulos! Cum a preluat si anumite terenuri de la armata...ca nu degeaba a facut puscarie :D

Daca tu ai dreptate, înseamnă ca Talpan e un cârpaci. Fiind super eroul justitiei romanesti, ar fi trebuit ca in loc sa se judece cu Becali pentru marca, pentru nume, pentru palmares etc, sa castige un singur proces, prin care sa recupereze echipa furata, cu tot cu locul in liga I.

timm
timm  •  01 Aprilie 2017, 21:27

Orice gigist care respira si are net, sa puna actul prin care CSA instraineaza palmaresul Steaua. Daca nu, sa taca pe veci.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează