FOTBAL  »  Superliga  »  TRATATIVE

EXCLUSIV UPDATE Miriuță, la un pas să revină în Liga 1 după demiterea de la CFR: "În scurt timp vor stabili toate detaliile contractului" » Antrenorul confirmă discuțiile

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 09:22

Rămas liber de contract după ce-a fost dat afară de la CFR Cluj pentru a i se face loc lui Dan Petrescu, Vasile Miriuță este la un pas să fie numit principal la o altă echipă din Liga 1.

update 10:30

Vasile Miriuță a confirmat în această dimineață că a purtat anumite discuții cu patronul celor de la Sepsi. 

"Sincer, am vorbit, îl știu bine pe președinte. Nu am discutat însă de o venire a mea acolo, cei de la Sepsi au antrenor. Avem o relație de prietenie, atât. Nu mă grăbesc, nu vreau să mă arunc cu capul înainte. Vreau să găsesc un proiect bun", a declarat Vasile Miriuță, la TV Digi Sport.

Știrea inițială

Surse din lumea fotbalului au dezvăluit că Miriuță a fost deja contactat de oficialii celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, echipă nou-promovată în prima ligă din România. "Principalul finanţator al covăsnenilor, Laszlo Dioszegy, a luat deja legătura cu Miriuță și i-a propus acestuia să fie noul antrenor al echipei în primul sezon de Liga 1. Cei doi au stabilit ca în cel mai scurt timp să aibă o discuție față-n față pentru a stabili toate detaliile contractului", au dezvăluit sursele GSP.RO.

Până în acest moment, Sepsi a transferat un singur jucător pentru startul noului sezon. Este vorba de fostul fundaș al lui Dinamo  Constantin Grecu (29 de ani).

"După ce-am suferit două operaţii la spate, am fost obligat să stau în pat două luni. Atunci a fost momentul când am zis că trebuie să fac o echipă de fotbal cu care să fac performanţă! Am reuşit, iar promovarea aceasta în Liga 1 este cel mai important eveniment din viaţa mea!"
Laszlo Dioszegy, patron Sepsi Sf. Gheorghe

I-A ATACAT DUR PE OFICIALII CLUJENI

Într-un interviu acordat DolceSport, Vasile Miriuță a vorbit deschis despre înlăturarea forțată a sa de la CFR Cluj:

"Nu mai există onoare și cuvânt în Ardeal! Mi s-a spus un lucru și după o săptămână mi s-a spus altceva. Făcusem programul, liste cu jucători, nu plecasem în vacanță cu familia... Eu am vorbit cu domnul Băgăcean, mi s-a spus că este noul patron. Cu dânsul am discutat și rezilierea, în 10-15 minute am clarificat tot.

Nu mi se pare fair-play cum a procedat Dan Petrescu. Nici ce a spus Mara, că se continua cu Miriuță doar dacă rămânea echipa în insolvență. Adică Miriuță e prost?".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1013039022054413
Costin Georgescu  •  14 Iunie 2017, 20:36

miriuta a dovedit ca este un antrenor f bun cfr a fost incorect fata de el

1749515261744774
Bogdan Radulescu  •  14 Iunie 2017, 19:19

Pe unde a antrenat Dan PetreScu în românia echipele s.au desființat. ...unirea Urziceni, sportul studențesc, rapid...Târgu Mureș unde a antrenat o vară sI un meci e în pragul desfiintarii

mvradulescu
mvradulescu  •  14 Iunie 2017, 14:54

Am fost convins că la Cluj, cuvântul dat e datorie curată ! Dealfel, presupuneam că se și semnează contracte doar pentru a nu avea probleme cu regulile fiscului ... Nu pot decât să regret că s-a „rupt tradiția” începând tocmai cu Miriuță, care mi se pare un om model din punct de vedere al corectitudinii, și printre cei mai valoroși antrenori din generația tânără (fără a face paradă cu asta) ...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează