FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Mititelu reacție nervoasă după decizia LPF: "O dovadă de obediență politică! Voi distruge această construcție criminală"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 noiembrie 2017 12:23

Într-un comunicat emis azi, Liga Profesionistă de Fotbal a explicat că va recunoaște palmaresul CSU Craiova ca fiind cel al echipei care a evoluat între 1948 și 1991. (Detalii aici)

Adrian Mititelu a reacționat dur pentru GSP.RO și a criticat decizia LPF, spunând că va câștiga procesul împotriva celor de la CS U Craiova.

"Este făcută de partid. Ce pot să mai spun? Este o nebunie totală. Se încearcă preluarea unui brand în mod ilegal și fraudulos. Poziția e LPF e o doar o dovadă de obediență politică față de o conspirație uriașă împotriva mea și a Universității Craiova. Cum Iorgulescu, care e un habarnist pe probleme juridice, recunoaște echipa? E o plată făcută pentru realegerea la ultimul congres. Dragnea a dat ok-ul pentru alegerea lui.

Toate aceste acțiuni se vor întoarce împotriva lor. Sunt convins că la final voi distruge această construcție criminală. Acest club nu are nicio legătură cu Universitatea Craiova. Se încercă o impresie pentru a influența suporterii. Sunt convins că suporterii fanatici ai Universității Craiova nu se vor lăsa înduplecați, chiar dacă vor fi la meci diseară (n.r CSU Craiova - Slavia Praga). O vor face pentru stadion.

În circa doi ani se termină procesul civil și totul se va întoarce împotriva lor. La DNA e un dosar și se cercetează cum s-a înființat echipa. Toată lumea de bună credință știe că adevărata Universitatea Craiova e în Liga a 4-a. Voi continua cu echipa", a spus Mititelu, finanțatorul FC U Craiova pentru GSP.RO.

Mesaje pe facebook

Încă de dimineață, Adrian Mititelu a postat mai multe mesaje dure pe contul său de facebook, în care atacă CSU Craiova, în ziua în care se inaugurează noul stadion "Ion Oblemenco".

"Oblemenco se răsucește în mormânt!", "Echipa mafiei prezentată drept «Campioana unei mari iubiri»", "Dragnea și Olguța pângăresc diseară locul sfânt al credinței noastre!", "Indiferent de acțiunile bandiților, niciodată nu vor putea să cloneze spiritul Științei!", " Diseara se oficializează simbioza CSU/FRF/PSD!", sunt doar câteva dintre mesajele postate pe facebook.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
kaloogarele
kaloogarele  •  10 Noiembrie 2017, 18:43

mititelu creca o sa distruga ceva bere si seminte. mai mult, nu

245542985857271
Ion Ion  •  10 Noiembrie 2017, 12:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  10 Noiembrie 2017, 12:54

Buna ziua , domnilor ! Apropo de clone, nu exista caz mai clar de clona decat fc fcsb. Acest club surogat fake trebuie desfiintat de urgenta in baza hotararii inaltei curti de casatie si justitie, conform careia fc fcsb nu e steaua si nu va fi niciodata !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează