FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

EXCLUSIV Moment şocant! Un fotbalist din Liga 1 a fost înjunghiat în abdomen!

Articol de - Publicat marti, 04 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 04 iunie 2013 16:10

Un moment absolut incredibil a avut loc aseară, într-un cartier din Galaţi, după ce un fotbalist a intrat în conflict cu mai multe persoane.

UPDATE 16:00 / Surse din cadrul poliţiei susţin că cei implicaţi în incident erau sub influenţa alcoolului şi că, după primele informaţii, fotbalistul ar fi început conflictul.

UPDATE 15:30 / Narcis a oferit primele declaraţii după vizita la spital: "Este în afara oricărui pericol, în 2-3 zile va fi externat. A fost în legitimă apărare, ne-a spus că şi-a apărat fraţii care au intrat într-o altercaţie. Samoel a fost tăiat şi a fost internat azi-noapte. Îl aşteptăm la antrenamente cînd reluăm pregătirea".

UPDATE 15:00 / Narcis Răducan şi Gabriel Viglianti au venit la spital pentru a-l vizita pe Samoel Cojoc.

UPDATE 14:50 / Cojoc a cerut medicilor de la spitalul din Galaţi să nu ofere presei nici o informaţie cu privire la starea lui de sănătate, aceştia prezentÎnd reprezentanţilor mass-media solicitarea fotbalistului: "Subsemnatul Cojoc Samoel declar că nu doresc ca date privind diagnosticul meu şi starea mea de sănătate să fie furnizate presei de către reprezentanţii spitalului. În caz că nu mi se va respecta dreptul la confidenţialitate, voi acţiona în instanţă", se arată în cererea lui Cojoc.

Nu se cunosc foarte multe detalii la acest moment, dar se pare că fotbalistul Oţelului, Samoel Cojoc (23 de ani), a fost înjunghiat aseară în abdomen! Lucrurile au degenerat după ce Cojoc a avut un conflict cu cîteva persoane, iar aceştia l-au înjunghiat.

Sursele GSP.RO susţin că fundaşul gălăţenilor a ajuns la spital într-o stare gravă.

A avut o plagă abdominală, a fost operat cu succes şi se află în afara oricărui pericol.

Vom reveni cu mai multe detalii.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  04 Iunie 2013, 23:18
Postat de adytza22 pe 04 Iunie 2013, 22:48

bai galatiul asta e plin de boscheti serios bai in orasul asta toti tinerii adica marea majoritatea traiesc pe spatele parintilor din ce trimite fratele din afara si de asta doar scandaluri....besini de 2 bani scoala nu fac educatie 0...ce ai frate sa ii vad eu peste 5-6 ani impartiti in 2 pe acesti tineri unii la racoare restul la cersit

iesi in ceara ma-tii de babuin, eu am fost la galati acum 1 an si-am lucrat 45 de zile, dar n-am vazut sau auzit despre tampeniile tale,,, esti cumva un nou rahat cu ochi de pe gsp.ro? Abia astept,,,))

adytza22
adytza22  •  04 Iunie 2013, 22:48

bai galatiul asta e plin de boscheti serios bai in orasul asta toti tinerii adica marea majoritatea traiesc pe spatele parintilor din ce trimite fratele din afara si de asta doar scandaluri....besini de 2 bani scoala nu fac educatie 0...ce ai frate sa ii vad eu peste 5-6 ani impartiti in 2 pe acesti tineri unii la racoare restul la cersit

ionut_gl
ionut_gl  •  04 Iunie 2013, 18:08

Samuel Cojoc=un golan betiv

Vezi toate comentariile (28)
Comentează