FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Negoiță anunță cine va fi următorul antrenor al lui Dinamo: "I se cuvine o șansă"

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2017 12:29

Ionuț Negoiță a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor de miercuri și a vorbit despre situația actuală de la Dinamo.

Finanțatorul dinamovist a dezvăluit că se gândește să-l numească pe Claudiu Niculescu antrenor la Dinamo, după ce Vasile Miriuță va pleca. Niculescu a fost în vederile "câinilor" după plecarea lui Contra, dar dinamoviștii l-au preferat pe Miriuță.

"Vasile Miriuță este un om care simte și înțelege ceea ce înseamnă Dinamo, lucru foarte important pentru mine. Și-a dorit foarte mult și sunt convins că are toate ingredientele pentru a reuși la Dinamo. Are și un plus de experiență care a fost extrem de important în momentul în care am luat această decizie.

Asta nu înseamnă că cealaltă opțiune pe care am explorat-o, Claudiu Niculescu, nu întrunea cam aceleași calități. Claudiu Niculescu este un antrenor foarte bun, care a făcut minuni la Voluntari și sunt convins că, dacă își va continua parcursul bun, așa cum acum a fost momentul lui Vasile Miriuță, următoarea șansă i se cuvine lui", a declarat Negoiță pentru Gazeta Sporturilor.

Claudiu Niculescu, 41 de ani, antrenează la FC Voluntari și a câștigat Cupa României și Supercupa cu echipa ilfoveană. A mai antrenat la U Cluj, Bihor, Damila Măciuca, Rm. Vâlcea, CS Mioveni.

Care e liderul perfect al lui Dinamo, ce se întâmplă cu stadionul și cu proiectul "New Dinamo" și în ce condiții ar ceda echipa. Totul în Gazeta Sporturilor de astăzi! Mergi la chioșcuri și cumpără ediția tipărită sau downloadează pdf-ul de pe platforma Gazeta Digitală, acolo unde e urcat zilnic!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1438737976426490
Tomescu Alexandru  •  13 Octombrie 2017, 16:13

Nici nu l-au pus bine pe Istvan si deja vorbesc de inlocuirea lui.Club foarte hotarat!!!

nebraska
nebraska  •  11 Octombrie 2017, 13:40
Postat de bakunin pe 11 Octombrie 2017, 13:18

Cat o tura de-a ta in salon, alpine :)

Cunosti fenomenul,din salon scrii?

bakunin
bakunin  •  11 Octombrie 2017, 13:18
Postat de haideusicfr pe 11 Octombrie 2017, 13:01

Doua, trei luni (maxim) un antrenor. Fain ...

Cat o tura de-a ta in salon, alpine :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează