FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

EXCLUSIV Partea a doua a interviului cu Anamaria Prodan » Episoade "de mafie": "Războiul cu Ioan Becali mi-a marcat copiii! Am cerut protecție la Ambasada Americană"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2016 00:00

După ce în ziarul de ieri Anamaria Prodan a vorbit despre înțelegerea pe care o are cu Gigi Becali, sumele care îi revin din transferuri și alte detalii de culise despre afacerile pe care le face, în partea a doua a interviului, agentul descrie problemele pe care le-a avut cu Ioan Becali.

- Războiul cu Giovanni Becali s-a redus la declaraţii sau chiar a fost un război?
- Din punctul meu de vedere a fost un război, care mi-a marcat copiii! D-asta nu o să pot niciodată să-l iert! De regulă, eu nu port dușmănie, chiar mă rog pentru toţi dușmanii mei, dar pe el nu o să pot să-l iert niciodată. Atât de tare l-am admirat pentru ce a fost el ca manager, neintrând în culisele afacerilor, doar așa, de la distanţă, încât a fost pentru mine o mare, mare dezamăgire. Dar eu am avut niște momente în carieră când am simţit că într-adevăr războiul ăsta a depășit limita umanului. Copilul meu, Rebecca, ani de zile se uita în spate să vadă dacă venea cineva după noi, dacă ne urmărește vreo mașină, dacă ne poate face cineva rău. 

- Dar se întâmplase ceva de genul ăsta?
- M-au urmărit anumite persoane nopţile cu mașina și-am avut niște episoade... Ce mai, de mafie! Nu o să recunoască nimeni niciodată, bineînţeles că nici la poliţie nu mergeau camerele pe DN1. Rebecca era acasă și-aveam tot felul de nenorociţi care o ameninţau și când ieșea la balcon. O înjurau! Eu nu l-am văzut niciodată pe Giovanni să vină el, dar la ce am trăit noi m-am dus la Ambasada Americană și am spus că vreau protecţie! Am avut bodyguard pe vremea respectivă, bodyguardul lui Ion Iliescu, președintele României. Atunci mi-am luat permis de armă pentru că mi-era frică! Nimeni nu o să înţeleagă asta până nu trăiește ce-am trăit eu! Și pentru ce? Pentru că am semnat cu cei mai buni fotbaliști ai României? Eu cred că un bărbat adevărat luptă de la egal la egal. Un bărbat adevărat care vine și mă face curvă, proastă și urâtă are minte de copil de 13 ani.

- Dar cu Giovanni și Victor Becali v-aţi întâlnit vreodată faţă-n faţă?
- Niciodată. Sau dacă ne-am întâlnit la vreo nuntă, ei pentru mine n-au existat. Nici măcar nu-i văd. Acum e prima dată după mulţi ani de zile când vorbesc despre ei, dar am avut discuţia asta și cu Gigi. M-a rugat mult să uit și să nu mai facem tam-tam. Victor este crescut de Gigi și eu îi respect, în ghilimele, pe ei și nu vorbesc mai mult doar pentru că îl respect enorm pe Gigi. Atât! Dar jucători care au fost sub contract cu ei au semnat cu mine, și asta spune totul.

Interviu complet poate fi găsit în ediția tipărită de azi și în cea digitală! Aflați de ce crede că Burleanu nu l-a ales pe Reghecampf selecționer, cum spune că a salvat FRF și cum descrie experiențele trăite ca agent în străinătate.

Alte subiecte exclusiv print:

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (37)
schoenbirk
schoenbirk  •  20 Septembrie 2016, 15:07

Ieri mi s-a facut greata cand am vazut *** in ziar!Cica interviu "exclusiv" pentru fraierii care cumpara ziarul! Astazi am aruncat gazeta direct la gunoi ! De maine sa va cumpere manelistii ziarul, jurnalisti cocalari ce sunteti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cainelup
cainelup  •  20 Septembrie 2016, 11:54

"chiar mă rog pentru toţi dușmanii mei" - *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ando89
ando89  •  20 Septembrie 2016, 11:22

Extrem de interesant. Despre viata din America n-a declarat nimic?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează