FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Pierderi calculate la Dinamo » Răspunsuri oficiale la întrebările care îi macină pe fani după plecarea lui Anton

Articol de - Publicat vineri, 29 iulie 2016 10:37

Ionel Dănciulescu a lămurit situația de la Dinamo după plecarea lui Paul Anton. Oficialul dinamovist a explicat cine îl va înlocui, a vorbit despre oferta lui Gnohere și a discutat și despre partida cu ACS Poli de sâmbătă.

"Îi mulțumim lui Paul pentru tot ce a făcut la noi. A fost dorința lui să ajungă într-un campionat puternic, într-o țară puternică din punct de vedere fotbalistic.

Clubul a dovedit bunăvoință față de jucător, fiindcă și el a arătat atașament față de club. Mi-aș dori cât mai mulți fotbaliști care să aibă caracterul și calitatea lui Paul Anton.

A fost un model pentru ceilalți. Am fost de acord să-i dăm drumul, chiar dacă rețeta financiară nu a fost una prea mare pentru Dinamo. Dar să nu uităm în ce termeni a venit Anton la Dinamo. La acest transfer a contat mult dorința lui", a spus Dănciulescu pentru GSP.ro.

...despre înlocuitor: "Vom suplini de urgență plecarea lui Anton cu un fotbalist la fel de valoros. Nu vă pot zice numele lui, dar are legătură cu trecutul lui Anton (n.r. Dan Nistor de la Pandurii, acolo de unde a venit și Anton)"

...despre Gnohere: "Nu va pleca nicăieri, în primul rând e jignitor pentru el să meargă la o echipă care îl vrea împrumut sau în teste. Dinamo are nevoie de Gnohere, iar jucătorul chiar vrea să continue aici. Chiar sperăm să prelungim contractul în zilele următoare. Oferta pentru Gnohere nu este de nivelul și potențialul unuia dintre cei mai buni atacanți din Liga 1. E clar că nu pleacă. Nici nu luăm în calcul acest transfer. Ba mai mult, mai vrem un jucător valoros pentru a întări zona ofensivă"

...despre meciul cu Timișoara: "E bine că jucăm mâine un meci de campionat, cu toate că venim după zile de incertitudine. Sperăm să nu se mai schimbe ceva până mâine. Oricum văd că am ajuns să fim controlați de hazard. Nu știu dacă se mai poate întâmpla ceva, dar noi suntem pregătiți. Indiferent că am fi jucat sau Rapid sau cu Timișoara, trebuia să învingem"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Cristi Chivu a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea matinalului: „Doamne, Doamne! Îmi tremură mâinile. Îți datorez foarte mult”


Comentarii (68)
zecs93
zecs93  •  29 Iulie 2016, 14:42

Anton nu a plecat de tot, eu sper ca spaniolii nu vor fi multumiti de ei si atunci Anton se va intoarce la Dinamo !!! Oricum Nistor e de 1000 de ori mai bun ca ANton, cel putin pe faza ofensiva nici nu se pune problema de comparatii, Nistor e cu 10 clase peste Anton, sa speram ca la iarna ii vom revedea pe Anton si Nistor la Dinamo !!! Am avea un mijloc de aur, bine nici cu Palic,Busuladzic si Nistor nu suna rau deloc, iar daca mai aducem un varf de valoare si un fundas central de cel putin nivelu lui puljici chiar vom avea sanse sezonu asta la ceva frumos !!!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Iulie 2016, 20:31
Postat de zecs93 pe 29 Iulie 2016, 14:52

Esti de tot rasul baa, ai vazut ce a facut viitorul cu gradinita in teren ieri ?? au plecat cu sacu gaurit din belgia. Pai tu la Dinamo vrei sa imbulinezi echipa de tineri si dupa primu an sa ne pasca vreo retrogradare in premiera, ba ce destepti sunteti voi, cine va garanteaza voua ma ca tinerii aia vor exploda toti in primu 11, tu crezi ca noi avem mentalitatea jucatorilor straini tineri de afara !!! Politica asta cu tineri sa mearga la echipe obscure gen viitorul,chiajna,voluntari...acolo merge treaba asta, la Dinamo se cere performanta, dar vad ca tu si userul gutza sunteti spalati pe creier de negoita in laborator !!! Hai ca nu zic ca nu trebuie promovati tinerii, dar promovezi 1 maxim 2 , intr-o echipa sa stii si tu ca vad ca te pricepi la fotbal precum capra la box, sa stii ca iti trebuie jucatori cu experienta ca sa faci ceva in campionat si in cupele europene, altfel esti mancat !!!

Hai a jucat cu jucatori crescuti de el, copii, la prima experienta in Europa contra unei echipe care s-a calificat anul trecut dintr-o grupa de UCL lasand acasa Valencia si Lyon pe care le-a si batut. Proiectul lui Hagi este la inceput, abia au inceput sa vand primii jucatori crescuti in academie. Cu rabdare si perseverentavor face treaba buna pe viitor.

1745flo
1745flo  •  29 Iulie 2016, 19:12
Postat de blatistu49 pe 29 Iulie 2016, 14:27

echipa de 2 bani datoriile sa u musamalizat temporar desi figureaza cu mil de euroi la fisc e mizerie totul penalizate s fraierii numai si Pandurii s jucatori neplatiti de 5..6 luni si nu e penalizare

1. Dinamo n-are nici 1 leu datorie la fisc, altfel nu iesea din insolventa!-------------- 2. Pandurii, atata timp cat jucatorii nu au depus memorii, pt ce sa fie penalizata? 3. Esti grav incoerent, renunta si la legale! Doar prostia le intrece in toxicitate!

Vezi toate comentariile (68)
Comentează