FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Plecare de ultimă oră de la Dinamo! Şi-a reziliat contractul în această seară

Articol de - Publicat luni, 11 iulie 2016 20:57

Mijlocașul ofensiv Bogdan Gavrilă (24 de ani) a ajuns la un acord cu șefii lui Dinamo și și-a reziliat contractul cu formația din "Ștefan cel Mare" în această seară.

Tras pe linie moartă în mandatul lui Mircea Rednic, jucătorul a fost împrumutat în sezonul trecut la Petrolul, unde a marcat o dată în 13 apariții.

Deși spera că totul se va regla după venirea lui Andone, Gavrilă a întâmpinat din nou probleme. Lăsat acasă, fotbalistul cotat la 450.000 de euro a ajuns la un acord pentru reziliere cu șefii clubului deși mai avea 3 ani de contract.

Bogdan Gavrilă a fost exclus din echipă dintr-un motiv incredibil. Potrivit surselor GSP, Gavrilă și Ionuț Negoiță au avut o discuție, iar finanțatorul i-a cerut să se tundă și să renunțe la părul lung.

În plus, patronul i-a cerut să nu mai facă parte din nicio "bisericuță", știindu-se că în trecut era bun prieten cu Steliano Filip, Cosmin Matei și Andrei Marc.

450.000 €este cota lui Gavrilă, potrivit transfermarkt.de

  • Gavrilă, 24 de ani, a venit la Dinamo la începutul sezonului 2014-2015, de la Oțelul Galați.
  • Înainte de startul returului sezonului trecut, Gavrilă a fost împrumutat la Petrolul, după ce jucase 16 meciuri pentru Dinamo.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (59)
dvd1
dvd1  •  12 Iulie 2016, 13:57

nehalitilor ce ati avut cu Gavrila? Ce ati avut cu Essombe? Cine mai da 6-7 goluri pe sezon de pe banca de rezerve? Poate Patrick Petre, Maslina, sau bosniacul de care nu a auzit nimeni? Gavrila e de mii de ori mai bun ca Patrick Petre, Nedelcearu, Lazar, si multi altii care mai sint pe acolo. Dinamo la anul retrogradeaza 100%

zidane92
zidane92  •  12 Iulie 2016, 12:52
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Esti obsedat de mine se pare, eu am zis ca la cat de zgarcit e negoita sa fim multumiti daca achizitiile noastre vor fi gavrila si essombe readusi de la echipa a2a, in rest e o dezinformare a ta marca gsp, acuma mi-ai dovedit indubitabil ca esti din redactia gsp! Bravo!

cobra_z
cobra_z  •  12 Iulie 2016, 09:06

"john milne" este adaptarea personala cu accent anglo-saxon a numelui ciobanesc "ion palnie"...nea palnie lasa-ne...d***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează
Close