FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - AEK ATENA, JOI, ORA 21:00, TVR

EXCLUSIV / Porumboiu: "Burdujan a fost exclus din lot şi pus pe lista de transferuri"

Articol de - Publicat joi, 20 august 2009 00:00

Decizie şoc la Vaslui cu doar cîteva ore înainte de confruntarea cu AEK Atena, în playoff-ul Europa League. Indolent la antrenamente, atacantul galben-verzilor, Lucian Burdujan, l-a scos din sărite pe tehnicianul Cristi Dulca şi a fost imediat exclus din lot. Mai mult, staff-ul tehnic al grupării moldave a decis împreună cu finanţatorul Adrian Porumboiu ca Burdujan să fie pus pe lista de transferuri.

"N-are rost să mai comentez ce-a făcut Burdujan. Ce, stau să explic de fiecare dată cînd calcă el strîmb? A fost exclus din lot, declarat transferabil şi cu asta basta", a declarat Adrian Porumboiu pentru gsp.

Burdujan nu se află la prima abatere desciplinară, vîrful vasluienilor fiind recunoscut drept un jucător impulsiv.

250.000 de euro este salraliul stagional al lui Burdujan la Vaslui

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
 •  21 August 2009, 14:33

Pacat de Burdujuan fiindca este un jucator bun.Aseara i s-a simtit lipsa.Sper sa fie reprimit la echipa si sa joace la greci.

 •  20 August 2009, 19:56

rapidul are nevoie de un virf alaturi de dobroiu sau raduta. il asteptam sa se intoarca la prima dragoste. copos il aduce cu yahtul sau gondola la alegere, bani sa nu ceara.

rapy46
rapy46  •  20 August 2009, 19:34

ar face bine sa-si scoata din cap aerele de vedeta...numar pe degete golurile date pt Rapid. vad ca si la vaslui a inceput sa se creada ronaldo.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close