FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Prima reacție a lui Miriuță după ce Dinamo l-a dat pe Costache: "E decizia clubului și mergem înainte! E greu să păstrezi jucătorii foarte buni"

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2017 11:02

Dinamo a surprins pe toată lumea prin acordul cu CFR Cluj pentru vânzarea mijlocașului Valentin Costache, 19 ani, deși acesta este unul dintre cei mai promițători jucători ai clubului.

Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, a vorbit pentru prima dată despre transferul lui Costache, care a jucat 14 meciuri și a marcat 3 goluri în acest sezon.

"Îl vom folosi până în ianuarie.  E decizia clubului și trebuie să mergem înainte. Dacă se antrenează bine, va juca până la final. Nu pot spune că sunt foarte surprins de transfer, fiindcă în lumea de azi, fotbaliștii se vând și se cumpără. Iar pe cei buni și foarte buni e greu să îi păstrezi.

Eu sunt aici să antrenez. Vom vorbi la momentul potrivit despre ce jucători vor veni la Dinamo. Acum trebuie să trecem cu bine pentru primul meci (n.r. cu CFR Cluj, pe ). Din punctul meu de vedere, Costache poate juca împotriva CFR-ului. Eu am încredere în el. Dacă va fi apt medical, fiindcă a început de 3 zile alergările, și dacă va merita, cu siguranță ca îl voi folosi", a spus Miriuță pentru GSP.RO.

Citește și: Stupoare la Dinamo: de ce a plecat Valentin Costache? Cum s-a făcut praf promisiunea lui Ionuț Negoiță și în ce s-a transformat proiectul New Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
mosvasile
mosvasile  •  10 Noiembrie 2017, 21:26

Mai Loczi bacs !Tu ti-ai gresit vocatia !Tu trebuia sa fii purtator de cuvant al lui Dinamo,prin studiourile Digi Sport ,ca tare esti bun de gura!Nu ca Danciulescu,care tace si iar tace,de nu se mai opreste!

hexan
hexan  •  10 Noiembrie 2017, 14:32

mergem înainte, că înainte era mai bine... :(

americanu197
americanu197  •  10 Noiembrie 2017, 14:24

poate la cfr va avea influente mai bune... la dinamo nu il vedeam bine deloc... pe costash

Vezi toate comentariile (5)
Comentează