FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Prima reacție a primarului Sectorului 1, după protestele ultrașilor de la Rapid: "Nu se implică politicul! Oricum, eu vreau și votul PNL! Merg înainte oricum!"

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2017 14:38

După ce a fost contestat dur de ultrașii Rapidului, prezenți aseară într-un miting de protest în fața Primăriei Sectorului 1, Dan Tudorache, edilul sectorului 1, a reacționat pentru GSP.RO:

”Am să mă întâlnesc săptămâna viitoare cu reprezentanții Tribunei a doua pentru a vorbi cu ei și a le explica ce proiect am pentru Rapid.

Nu se implică politicul în această acțiune. După ce am să le explic în detaliu, este alegerea lor dacă vor înțelege sau vor dori să strige în continuare de pe margine. Noi mergem înainte cu proiectul nostru de revitalizare al Rapidului.

Nu cred că sunt puși de cineva să fie împotrivă, mi s-a transmis din start că vor exista și contestatari, vă dați seama că m-am interesat în detaliu de tot ce implică Rapidul.

Este important ca toată lumea să înțeleagă că politicul nu are treabă cu Rapidul. Această echipă s-a înființat în sectorul 1 și vrem să îi dăm o mână de ajutor. De aceea sper să obțin în următoarea ședință și votul PNL-ului.

Dacă vor fi implicate trei sau patru partide, atunci va fi clar că nu are treabă niciun partid în mod special. E vorba de comunitatea locală și nimic mai mult Sper ca această parte a suporterilor să înțeleagă acest aspect după ce am să le explic în detaliu. Oricum, eu merg înainte”, a spus Tudorache pentru GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
140624939699851
Marius Dumitrescu  •  20 Iulie 2017, 18:47

Rezolva intai comunitatea locala nea Tudorache!!!! Adica asfalt pe strazi si canalizare functionala! RUSINEEE ca ne tii in secolul XIX!!!

jaleimensa
jaleimensa  •  20 Iulie 2017, 17:36

Vezi-ti mai nene de primaria ta...

bakunin
bakunin  •  20 Iulie 2017, 16:41
Postat de Traian Popa pe 20 Iulie 2017, 16:06

Nu se vede nimic concret, de aceea se ridica multe semne de intrebare/ Faceti ceva care sa fie credibil si inscrieti echipa in liga a 2 a! Se poate chiar cu invitatia FRF! Rapidul a retrogradat prin regulamente dubioase! Rapidul merita liga 1 ! Nu mai implicati motive de politizare! Galeria prezenta la primarie este manipulata!sau in necunostinta de cauza! Rapidistii din toata tara vor RAPIDUL unde ii este locul! REPEDE IN LIGA 1 ! Succes Tudorache si nu ceda sub nici o forma rauvoitorilor ! FORTZA RAPID !

Ce regulamente dubioase? ati dat faliment, netrebnicilor :)))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează