FOTBAL  »  Superliga  »  FALIMENT

EXCLUSIV Primele echipe care pot profita de problemele Rapidului » Mesaj de la FRF către cele două formaţii

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 14 iunie 2016 17:40

Rapid este amenințată de faliment, cu toate că decizia Tribunalului București va fi atacată. Totuși, oficialii fotbalului românesc, mai exact cei de la FRF, și-au luat măsuri de precauție.

Au transmis conducătorilor de la ACS Poli Timișoara (echipă retrogradată) și UTA (formația ce-a pierdut barajul cu Voluntariul) să fie pregătiți pentru orice situație.

"Nu se știe exact ceea ce se va întâmpla cu Rapid, s-ar putea să nu se înscrie în campionat, așa că să nu vă mire dacă se va apela la voi!", a fost mesajul pe care oficialii bănățeni, respectiv arădeni l-au primit din partea reprezentanților Federației.

Timișoara este prima variantă de a înlocui Rapidul în cazul deciziei finale în privința falimentului, Aradul fiind a doua.

Din informațiile GSP.ro, giuleștenii sunt hotărâți să înceapă campionatul și să-și continue activitatea până în eventualitatea în care și la recurs va fi declarat falimentul. În acest caz, Liga 1 ar continua din acel moment cu 13 echipe. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (37)
magura
magura  •  14 Iunie 2016, 23:38

Nici n-a murit "mortu'" dar ei se gandesc cine ii va lua locul in liga 1... PENIBIL!!!

robert1205
robert1205  •  14 Iunie 2016, 18:01

Corect ar fi BARAJ intre CS Poli Timișoara (echipă retrogradată) și UTA (formația ce-a pierdut barajul cu Voluntariul).

sibelius
sibelius  •  14 Iunie 2016, 15:31
Postat de crystyanbet pe 14 Iunie 2016, 18:26

sa nu ia moraru banii din drepturile tv si sa fuga cu ei ,sunt total dezamagit de acest profitor!Oricum, Rapid va continua sa existe chiar si daca incepem din liga a 4-a

Daca incepeati din liga a IV-a cand a plecat Copos acum erati in liga I si fara probleme. Daca incepeti campionatul si se declara dupa falimentul mai pierdeti un an....

Vezi toate comentariile (37)
Comentează