FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Primele măsuri luate de Flavius Stoican după umilinţa în faţa Concordiei: 3 titulari au fost lăsaţi în afara lotului

Articol de - Publicat vineri, 20 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 martie 2015 16:51

Dinamo a pierdut cu 3-0 în faţa Concordiei Chiajna, iar Flavius Stoican a lăsat acum trei jucători importanţi în afara lotului, după ce tribuna le-a sancţionat evoluţia slabă. Cei 3 au fost oameni de bază în mandatul precedent al lui Stoican.

Vali Lazăr, Ştefan Bărboianu şi Cosmin Matei sînt cei trei fotbalişti care nu vor face parte din lotul lui Dinamo pentru meciul de sîmbătă cu FC Braşov (ora 20:30, live pe Digi, LookTV şi GSP.ro).

Flavius Stoican a explicat pentru GSP situaţia: "Este decizia mea. Jucătorii au fost înştiinţaţi. Nu aş vrea să se facă speculaţii. Eu şi echipa sîntem concentraţi doar pe meciul de la Braşov".

La finalul partidei cu echipa lui Şumudică, cei trei jucători au fost criticaţi de suporteri pentru forma slabă arătată în acest retur din Liga 1.

"Am văzut că fanii au cerut demisia lui Flavius Stoican. Sînt liberi să zică ce vor. Suporterii ne dezamăgesc, pentru că vin să ne apostrofeze", a fost declaraţia cu care Lazăr i-a înfuriat pe fanii "cîinilor".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (88)
bamse1901
bamse1901  •  21 Martie 2015, 08:40

matei nu are nicio treaba cu fotbaluul, barboianu ar vrea dar nu poate, iar lazar vad ca a devenit cam indolent

daniel.soare
daniel.soare  •  20 Martie 2015, 22:22

Esti varza rau si tu ......am uitat cum te numesti....ai fost fundas....daca l dai si pe negoita afara esti beton....stii ce esti tu/....hai sanu te jignesc ca nici sa vb la interviuri nu dai cu sapa...iarta ma dar esti posibil penal cum te comporti....

je__
je__  •  20 Martie 2015, 20:16

Oricum, cu Chiajna foarte prost facuta echipa si mai ales foarte prost asezata in teren. Am avut sentimentul ca joaca fara antrenor. Plus spatii foarte mari intre linii, echipa imprastiata pe tot terenul, nimeni nu stie sa faca pressing, nimeni nu stie sa paseze, nimeni nu stie sa centreze, atacantii trag in avioane de la 5-6 metri de poarta.... Debandada totala! Eu nu stiu ce fac astia la antrenamente!?!

Vezi toate comentariile (88)
Comentează
Close