FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

EXCLUSIV Primul club care se oferă să dea locul celor de la CSA Steaua București: "Retrogradăm noi pentru ei. Orice pentru Lăcătuș"

Articol de - Publicat joi, 15 decembrie 2016 17:31

CSA Steaua a înființat echipa de fotbal și, conform regulamentului aflat în vigoare, la anul va trebui să pornească din Liga a 5-a.

Marius Lăcătuș și președintele CSA, colonelul Cristian Petrea, susțin că echipa va fi înscrisă în cel de-al patrulea eșalon, însă regulamentul din prezent nu le permite acest lucru. Totuși, pentru a putea evolua în Liga a 4-a, CSA primește ajutor de unde se aștepta mai puțin.

Victoria București, o formație aflată în Liga a 4-a, este gata să renunțe la locul ei din al patrulea eșalon în favoarea celor de la CSA Steaua București.

"Cunoaștem foarte bine regulamentul și știm că CSA Steaua nu va putea juca în Liga a 4-a. Dar noi suntem dispuși să le oferim locul nostru. Avem mare încredere în cei de la CSA și de aceea credem că ei pot promova mai repede și mai ușor tinerele talente.

Noi le lăsăm locul nostru și coborâm în Liga a 5-a, nu-i nicio problemă. Important e viitorul fotbalului românesc. Și până la urmă să nu uităm că acolo e un om extraordinar în persoana lui Marius Lăcătuș, care trebuie ajutat. Orice pentru el", a declarat directorul sportiv al Victoriei, Adrian Stângă, pentru GSP.ro.

"Suntem siguri că ne vom salva de la retrogradare, însă nu ne dăm la o parte din a ceda locul nostru celor de la CSA" Adrian Stângă

clas

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
gannicus2014
gannicus2014  •  16 Decembrie 2016, 19:44

deci csa spune ca detine palmaresul pana in 2003 , logica si bunul simt spun ca , undeva , la momentul 2003 , csa steaua a anuntat ca INTRERUPE activitatea fotbalistica pe o perioada determinata si exista niste inscrisuri in acest sens ; pe aceeasi logica , ar trebui ca csa sa prezinte cum , cine , unde , cand si in baza carei legi a FRF/UEFA/FIFA a cedat ( sau a lasat mostenire ) locul in prima divizie , lotul de jucatori , coeficientul UEFA si locul in cupele europene unei entitati nou infiintate ... nu cumva , pe logica bunului simt , daca csa steaua s-a retras OFICIAL in 2003 si a inchis temporar sectia de fotbal , atunci locul devenea vacant , retrogradau mai putine echipe din Divizia I ( cum se numea pe-atunci ) ?

corectu
corectu  •  16 Decembrie 2016, 19:12

Echipa Securitatii a fost Dinamo,iar Victoria a fost echipa Militiei.

883135188391540
Popa Corneliu  •  16 Decembrie 2016, 08:28

Stimate moderator IT, *** este recunoscuta de Constitutia Romaniei!! Sa gasim un sinonim pentru ***, am gasit , ***, nu-i bine ca ma "banezi", atunci ***", Lacatus, FOSTUL MARE JUCATOR STELIST, care a iesit, "chemat la Oaste sau luat cu arcanul", sa faca si el un ban cinstit ***, pentru saracuta de Armata! Ca vorba aia, Armata are bani "fara numar" de la Bugetul Tarii, de la contribuabili!! Mass-media trebuie numai sa "intoxice Opinia Publica" si sa-i intarate pe tugulanii care sa-l injure pe becaliot! Imi este o mare scarba de ***l din presa romaneasca! Unde am ajuns, fosta echipa a fostei Securitati, cedeaza locul echipei Armatei, ca sa nu mai traga in ei ca-n '89!!? Tara de Hoti...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează