FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Probleme la Dinamo! Oferte impresionante pentru jucătorul pentru care insistă Andone

Ivan Ivanov, în dreapta // FOTO: Guliver/GettyImages
Ivan Ivanov, în dreapta // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 ianuarie 2017 13:28

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, Dinamo vrea să îl transfer pe fundașul bulgar, Ivan Ivanov.

Totuși, potrivit surselor GSP.RO, Dinamo are o misiunea grea. De serviciile jucătorului de 29 de ani se interesează mai multe formații, care îi oferă un salariu mai mare.

Arsenal Tula, Gaziantespor, Apoel Nicosia și Ufa și-au manifestat interesul de a-l aduce pe jucător. Totuși, ultimii ar putea renunța la intenția de transfer, după ce s-au înțeles cu Cătălin Carp.

Formația care insistă cel mai mult pentru Ivanov este Apoel Nicosia. Ciprioții i-au propus acestuia un salariu de 15.000 de euro, mult peste ceea ce poate oferi Dinamo.

Mai nou, și Arsenal Tula a intrat în cărți pentru un transfer al fundașului.

900.000 €este cota lui Ivan Ivanov, potrivit transfermarkt.de

De-a lungul carierei, Ivan Ivanov a jucat la Lokomodiv Plodviv, ȚSKA Sofia, Alania, Partizan, FC Basel și Panathinaikos. Ivanov are trei tituluri de campion: 2 cu Partizan și unul cu FC Basel.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
calinescu_
calinescu_  •  29 Ianuarie 2017, 10:07

S-A TERMINAT CU INERTIA ...!!! TOT CE A CONSTRUIT STRAMBU A DARAMAT FALCOSU ...!!!! CUM SA ADUCA FUNDAS CAND AM PIERDUT 80% DIN FORTA OFENSIVA (55% LAZARICA SI 25% BIZONUL) , IAR ACUM NE TREBUIE ATACANT ....???? L-AI AVUT PE ANDREI MARC MAI FALCOSULE SI L-AI DAT DE GRATIS ...!!!! DACA PANA ACUM SPUNEAM CA URGENTA NR 1 ESTE UN INCHIZATOR , ACUM URGENTZA NR 1 ESTE TUCUDEAN ....!!!!! DUPA TUCUDEAN SA-L LUAM SI PE GABY MURESAN ....!!!! DACA PALICI NU SEMNEAZA DE CE NU IL VINDETI NEBUNILOR SI PE EL SI PE NISTOR SI IL LUATI PE ERIK ???? DACA PE TIMPUL STRAMBULUI ACESTA SE COMPORTA CA SI CUM DINAMO AR FI A LUI SI A LUI LUANA, ACUM DINAMO ESTE PARCA A NIMANUI ...!!!! *** VREA SA-L COPIEZE PE STRAMBU INSA E DEPASIT LA TOATE CAPITOLELE ...!!! MUTU NU ESTE LASAT SA FACA CE STIE IAR NEGOITZA NU STIE .....!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1629280413960765
Ioana Maria  •  28 Ianuarie 2017, 19:54
Postat de zecs93 pe 28 Ianuarie 2017, 16:04

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  28 Ianuarie 2017, 16:04
Postat de gannicus2014 pe 28 Ianuarie 2017, 14:20

Ivanov a declarat ca nu-l intereseaza banii , doar tocanita veche , ramasa de-o saptamana la rin , l-a convins ... aia din care Patrocle Petre rade cate 3 portii deodata

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează