FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

EXCLUSIV Radio GSP » FRF a decis! CS U Craiova a fost înscrisă în Liga a doua! Mititelu ameninţă cu DNA-ul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 14 august 2013 13:28

Comitetul Executiv din această dimineaţă a decis ca CS U Craiova să fie înscrisă în Liga a doua.

Conform Radio GSP, au fost 3 voturi contra propunerii de înscriere, dar pînă la urmă echipa Primăriei va evolua alături de Universitatea Craiova în liga secundă.

Dumitru Dragomir nu a fost prezent la şedinţă, iar Valeriu Argăseală a plecat.

Urmează să se pună la punct programul partidelor ligii secunde.

Mititelu: "Merg la DNA"
Ieri, Adrian Mititelu a avertizat că merge la DNA dacă CS UCraiova va fi înscrisă în Liga a doua: "Ii atentionez si le dau cuvantul de onoare ca maine, la 20 de minute dupa vot, trimit plangerea penala la DNA si le garantez ca in 30 de zile incepe urmarirera penala si trimiterea lor in judecata pentru o noua fapta de abuz, un abuz mai mare decat dezafilierea noastra".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (141)
forza.stiinta
forza.stiinta  •  15 August 2013, 00:39

hai ca ne vedem la meciuri, forza Stiinta! Fiecare unde poate, unii la podari sau petrosani, altii in templul fotbalului romanesc, Ion Oblemenco

cristian24
cristian24  •  15 August 2013, 00:04
Postat de hofer pe 14 August 2013, 20:53

CSU Craiova este un club nouinfiintat, pe ce baza joaca acest club in liga a 2-A si nu incepe cum trebuie din liga a 5-A ? Faptul ca joaca in liga a 2-A este o ilegalitate in plus mai au si emblema si culorile la fel Alb si Albastru. Mititelu castiga la TAS si ei o sa trebuiasca sa plateasca daune. O sa vedeti ca asa este. Doamna primar este in ilegalitate.

Tasul nu poate sa trimita cs-ul in liga a 5-a , in cel mai rau caz o poate obliga sa isi schimbe culorile ei emblema, asta in caz ca nu are palmaresul, vezi cazul timisoarei.

rovidiu
rovidiu  •  14 August 2013, 21:56
Postat de petrusm pe 14 August 2013, 19:05

PRESTANTA AVUTA , S-A VAZUT ... CONTINUAREA ESTE LAMENTABILA ... REZULTATELE VOR FI IN CONSECINTA ... UNA E CHESTIA CU ABUREALA SI ALTA CEA CU PROMISIUNILE ONORATE ... SA VEDEM LA CAPITOLUL PROMISIUNI ONORATE CUM VA STA IN URMATORUL AN... CU STADIONUL, CU INVESTITIILE ,CU NASUL , CU ORACOLUL ... CU FRIZERIILE ...

Nu o lua in nume de rau mai ales ca sper ca toti au inteles ca nu am nimic cu nimeni dar am sa te rof ca data viitoare sa scrii cu litere normale pentru ca se citeste mult mai usor asa. DE EXEMPLU SUNT CONVIS CA CEEA CE AM SCRIS MAI SUS A FOST MULT MAI USOR DE CITIT DECAT MIZERIILE ASTA DE MAJUSCULE...CRED CA IN ROMANIA AR TREBUI INTRODUSE TASTATURI FARA CAPS LOOCK (no offence ;))

Vezi toate comentariile (141)
Comentează