FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Rapid este oficial retrogradată! Tribunalul a refuzat să analizeze acum planul de reorganizare: "Vom judeca abia în septembrie!"

Articol de - Publicat vineri, 17 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 17 mai 2013 14:01

Este sigur, Rapid nu va evolua în sezonul viitor în Liga 1, după ce Tribunalul Bucureşti a respins solicitarea de a se analiza urgent planul de reorganizare al clubului.

La şedinţa de azi, avocaţii Rapidului au cerut preschimbarea termenului de judecată, cerînd Instanţei să judece pînă pe 31 mai pentru ca giuleştenii să aibă timp să meargă la TAS, de unde sperau să obţină "verde" pentru licenţa de Liga 1.

Avocaţii au făcut apeluri disperate, "e vorba despre un club de tradiţie, haideţi să nu-l îngropăm", dar judecătoarea nu a marşat la argumentele acestora şi a respins cererea!

Mai mult, următorul termen a fost stabilit tocmai pe 13 septembrie, după vacanţa judecătorească. "Nu putem discuta aprobarea planului de reorganizare pînă nu se soluţionează contestaţiile referitoare la creanţe", a explicat instanţa. Printre cei care au contestat creanţele stabilite de adiministratorul judiciar se numără clubul Corvinul Hunedoara, dar şi mulţi fotbalişti (Surdu, Rui Duarte, Herea, M. Roman, Grigorie, Bilaşco, Codrea, Burcă etc).

Aşadar, în acest moment e clar că Rapid nu mai are nici o speranţă de a lua licenţă pentru sezonul viitor de Liga 1. Ba, mai mult, falimentul pare mult mai aproape decât aprobarea planului de reorganizare. Iar falimentul ar însemna că Rapid nu va putea juca nici măcar în Liga 2, ci va trebui să se înfiinţeze un nou club, care să o ia de jos. Din liga a 4-a, exact cum anticipa Daniel Pancu în Gazeta de azi!

Rapid Bucureşti este de trei ori campioană a României şi are 13 Cupe în palmares. Echipa este fondată în 1923 şi a fost de cinci ori în Liga 2, ultima oară în 1989-1990.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (387)
nae_manea
nae_manea  •  18 Mai 2013, 12:53
Postat de seby4ever pe 18 Mai 2013, 12:12

Ba esti retardat rau. Habar nu ai de fotbal daca spui ca au istorie si noi nu. Plecati draqu din fotbal ca voi il duceti de rapa. Suporter de kkt care se baga aiurea in seama. Steaua are si va avea mereu cea mai buna performanta si cel mai tare plublic. In comunale cu voi taranilor. Acolo va e permis sa aruncati si cu brichete

Cel mai numeros public, corect! Public care include in mare parte, covarsitoare parte, si pe cei de la comune si sate, nu? Asa ca nu-i mai lua in deradere, ca-s ai vostrii! Si, oricum, cred ca-s un picut mai inteligenti decat tine, no ofense! Despre SUPORTERI, nu are rost sa intram in polemica! Iar istoria......... Cum de a inceput istoria voastra direct in prima liga? Sau lipseste ceva? CCE ramane o performanta incredibila, dar ce legatura mai vezi tu intre cei ce eu facut acea performata si circarii de azi?

seby4ever
seby4ever  •  18 Mai 2013, 12:12
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ba esti retardat rau. Habar nu ai de fotbal daca spui ca au istorie si noi nu. Plecati draqu din fotbal ca voi il duceti de rapa. Suporter de kkt care se baga aiurea in seama. Steaua are si va avea mereu cea mai buna performanta si cel mai tare plublic. In comunale cu voi taranilor. Acolo va e permis sa aruncati si cu brichete

nae_manea
nae_manea  •  18 Mai 2013, 10:23
Postat de reality pe 18 Mai 2013, 09:29

da, da, acum e randul Rapidului. Cand a fost retrogradata Poli si ma plangeam de FRF si LPF, printre cei care ma injurau erau si indivizi care se pretindeau a fi fani Rapid. Eu stiu cum este si inteleg foarte bine fanii Rapidului, sincer imi pare rau ca au ajuns bataia de joc a FRF si LPF, la fel ca si Poli si Craiova. Eram absolut convins ca TAS nu va misca in fata federatiei nationale, nici la Poli n-a facut nimic. Acum Poli se pregateste de reintrare in Liga 1 iar Craiova sper ca e pe drumul cel bun. Daca nu se poate altfel sper ca si Rapid sa revina la anul si sa mai dispara echipe de astea gen Cucuietii Argintii care nu au nici infrastructura.

Ma ierti daca gresesc, dar cred ca nu prea ai contact cu fotbalul decat prin intermediul tv sau pc. Ma indoiesc ca exista SUPORTERI ai Rapidului care sa se bucure de retrogradarea Timisoarei. Or mai fi din astia, ca tine, care nu au treaba cu echipa ai caror SIMPATIZANTI sunt. Daca aveai habar, stiai ca Poli promoveaza anul asta, dar nu in prima liga! SUPORTERII stiu de ce!

Vezi toate comentariile (387)
Comentează