FOTBAL  »  Superliga  »  ATACANT LA RAPID

EXCLUSIV / Rapid nu-l mai aşteaptă pe Moraes. A luat alt brazilian, pe Ricardo Alves Pereira "Ricardinho"

ricardinho
ricardinho

Articol de - Publicat duminica, 04 iulie 2010 00:00

În cantonamentul de la Kaprun al giuleștenilor a ajuns un atacant brazilian de 22 de ani. Giuleştenii l-au adus pe Ricardo Alves Pereira "Ricardinho" şi speră să fie transferul de care are nevoie compartimentul ofensiv din Grant.

 

Atacantul de la Atletico Paranaense, înalt de 1,78  metri, a fost împrumutat în mai multe rînduri de clubul brazilian în speranţa că va putea lua bani mai mulţi la un transfer definitiv. Ricardinho a evoluat în Major League, în SUA, la formaţia FC Dallas, şi în J League, Japonia, la FC Tokyo. Jucătorul care va împlini 22 de ani pe 8 august a evoluat pentru selecţionatele Brazilei de 16, 17, 18 şi 20 de ani!

Dacă Ricardinho va rămîne în Grant, giuleştenii nu vor mai insista pentru bistriţeanul Moraes, care oricum costă foarte mult, un milion de euro!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (18)
sslr
sslr  •  04 Iulie 2010, 23:45

e clar o valoare daca si din japonia l-au expulzt! o sa faca multi purici in giulesti oricum. oricat ar sta...

je__
je__  •  04 Iulie 2010, 17:46

Pai nu erau gesepeu si cu disperatii ailalti aia de se bateau cu pumnii in piept ca l-a cumparat Rapid pe Moraes? Doua fituici mincinoase, demne de tot dispretul!

st3listubrazil
st3listubrazil  •  04 Iulie 2010, 16:48

Pe transfermarkt spune ca este jucatorul lui Paranaense pana in iarna lui 2010 ! Deci ori va fi imprumutat ori platesc bani seriosi p el.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează