FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

EXCLUSIV Războiul de la distanță dintre Marțian și Mutu continuă cu replici deplasate: „Are nevoie să ajungă la un centru de detoxifiere și dezalcoolizare”

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 noiembrie 2019 13:35

Dialogul de la distanță dintre Adrian Marțian (48 de ani) și Adrian Mutu (40 de ani) continuă cu noi replici deplasate. 

Totul a început după ce Marțian l-a atacat pe Mutu în emisiunea GSP Live, iar Mutu a avut un răspuns deplasat când a fost contactat de reporterii GSP. (Detalii AICI) Omul de afaceri a revenit cu un nou derapaj.

„Cred că Mutu voia de fapt să spună că ar trebui să merg la un centru SPA. Sunt convins că s-a gândit mai mult la situația lui și a aruncat-o spre mine. El este cu siguranță cel care are mai mare nevoie să ajungă la un centru de detoxifiere și dezalcoolizare”, a spus Marțian pentru GSP.ro. 

Totul a început după emisiunea GSP Live de ieri, unde a fost invitat Adrian Marțian. Omul de afaceri a lansat mai multe atacuri la adresa lui Adrian Mutu, iar fotbalistul i-a răspuns la fel de dur.

Declarația lui Marțian de ieri de la GSP Live

„Dom'ne, cum să fie ambasador Mutu pentru Dinamo? Ce exemplu ar fi Mutu pentru tineri, un om care se droga, care consuma alcool, fuma? Ce exemplu să fie el pentru copii?”, a spus Marțian.

Vezi și:

GSP Live // VIDEO Adrian Marțian, despre negocierile cu Dinamo: „N-am limită. Dacă vreau să cumpăr ceva, înseamnă că am bani și pot să cumpăr”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
ioan1964
ioan1964  •  16 Noiembrie 2019, 15:32

pe acest om nu prea il stimam la ARAD! A DISTRUS UTA!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează