FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

EXCLUSIV Reacție furibundă a lui Alexa după declarațiile lui Ganea: "E eternul «wannabe»! Când frustarea dă pe afară, te faci de râs. Toți știm că are probleme"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 ianuarie 2017 10:33

Dan Alexa a reacţionat după declaraţiile scandaloase şi acuzele pe care le-a făcut Ionel Ganea, care a spus că Anamaria Prodan  "are o relaţie mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează". Vezi detalii.

Antrenorul Chiajnei a avut o reacție dură la adresa lui Ganea, despre care a spus că doar căută să facă circ și că este frustrat.

"Eu și Reghe suntem prieteni. Nu avem timp sa aplecăm
urechea la Ganea. El s-a plictisit acasă, noi ne-am plictisit de antrenat. Noi facem performanță, iar Ganea caută circul cu toată lumea. Pe noi ne respectă lumea pentru că am lăsat ceva pe unde am trecut.

Am lăsat în primul rând respect. Atunci când trece Ganea, lumea râde. Este foarte simplu. Eu și Reghe suntem antrenori de fotbal și prieteni, iar Ganea este prieten cu antrenorii de fotbal și eternul «wannabe» . Când frustrarea dă pe afara, e greu să o mai bagi înapoi și te faci de râs, așa cum se face Ganea. Trebuie să-l lăsam în pace ca să-și revin. El are niște probleme pe care noi toți le cunoaștem.

Anamaria Prodan este managerul meu și prietena mea. Este omul cu care mă sfătuiesc zi de zi, omul care îmi veghează cariera. Noi toți suntem prea mari ca să vorbim de Ionel Ganea", a spus Alexa în exclusivitate pentru GSP.

Citește și: EXCLUSIV Anamaria Prodan, PRIMA REACȚIE după declarațiile golănești ale lui Ganea » Ce vrea să facă soţia lui Reghe

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
7marin
7marin  •  15 Ianuarie 2017, 14:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

903102979835511
Daniel Toma  •  14 Ianuarie 2017, 20:58

Parul lung si frânge cruci. Neica nimeni in antrenorat prajina de la timisoara vorbește de Ganea ce a învins Anglia si a jucat intr-un campionat deosebit de competitiv. Nimic rau in a se consulta cu agentul sau, dar performante la nivel de fotbal alexa ...un fir public înălbit. Activitatea lui Reghe unul cârlionțat ... cu elastice învechite. Nedrept din parte lui ganea sa se refere la lungila ... îl bagă in poza pe martalog. Prodanca are sute de fotbaliști fraieriți in condica sa, dar real nu a făcut un transfer de renume, ea e acolo la firimiturile lui becali... prin ziare si la caricaturi balcanice.

ortega
ortega  •  14 Ianuarie 2017, 19:46

Anamaria Prodan este managerul meu și prietena mea. Este omul cu care mă sfătuiesc zi de zi, omul care îmi veghează cariera. ... Asta demonstrează că ești 0 barat ...

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close