FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Reghe n-are milă! Un jucător important poate ieși din primul "11"

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2017 15:21

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă planurile tactice ale lui Reghe și modul în care va arăta Steaua în restul acestui sezon.

Astfel, Fernando Boldrin, 27 de ani, are şanse foarte mici de a mai prinde primul "11" al Stelei în noua formulă a lui Laurenţiu Reghecampf. De altfel, antrenorul n-a acceptat capriciile sud-americanului nici în tur şi l-a scos de multe ori din echipă. Cu toate că este golgeterul din toamnă al echipei, 6 goluri şi 5 pase decisive în 25 de meciuri.

Cum va arăta Steaua cu toți jucătorii apți:
Fl. Niță - Bălașa, Affolter, Tamaș, Momcilovici - Pintilii, Muniru - Ad. Popa, Fl. Tănase, De Amorim - Alibec

Materialul intregal poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală de unde puteți afla cele două motive pentru care Boldrin nu mai are loc în echipa lui Reghe.

Alte subiecte exclusiv print:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
359707244402016
Sandy Sandica  •  27 Ianuarie 2017, 09:02

Este un jucător bun, păcat ca nu îl mai doriți în echipă.

satyricon
satyricon  •  26 Ianuarie 2017, 18:34
Postat de chronic pe 26 Ianuarie 2017, 18:30

si ce face ma blodrin asa special? in afara de afze fixe, cu mingea la picior e cel mai penibil din lot...pardon e depasit doar de 2 jucatori, tudorie si moke

Boldrin mi se pare una dintre cele mai slabe achizitii! Pierde foarte usor mingea si niciodata nu lupta sa o recupereze. Este periculos doar in faze fixe, statice.

chronic
chronic  •  26 Ianuarie 2017, 18:30
Postat de gabir pe 26 Ianuarie 2017, 18:20

Boldrin trebuie sa joace in locul lui Muniru! Pur si simplu e mai bun. Nici macar nu conteaza postul! Daca nu va face acest lucru mingea nu va ajunge la Alibec!

si ce face ma blodrin asa special? in afara de afze fixe, cu mingea la picior e cel mai penibil din lot...pardon e depasit doar de 2 jucatori, tudorie si moke

Vezi toate comentariile (9)
Comentează