FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - UNIREA URZICENI 3-0

UPDATE EXCLUSIV Pizza şi papanaşii, motivele pentru care a fost demis Reghe de la Craiova :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 01 mai 2011 17:33

UPDATE 14:10 Laurenţiu Reghecampf a reuşit să intre pe stadion şi este la tribuna I, chiar sub "oficială". Echipa trimisă de Ţicleanu în teren este cea pe care o hotărîse şi Reghecampf.

Fostul antrenor a încercat să intre în vestiar, dar, evident, nu a fost lăsat de oamenii finanţatorului oltean. Cei doi nu s-au văzut deloc înainte de startul partidei.

UPDATE 13:15 Antrenorul suspendat al Craiovei, Laurenţiu Reghecampf, se îndreaptă în aceste momente spre stadionul Ion Oblemenco pentru a vorbi cu jucătorii săi: "Mă duc la stadion, dar nu sînt sigur dacă Mititelu mă va lăsa să intru. Dacă se va întîmpla acest lucru, voi sta la tribuna a doua pentru a vedea meciu. Mi-e teamă să nu se întîmple un nou episod ca în cazul lui Piţurcă".

UPDATE 12:30 Laurenţiu Reghecampf a explicat motivele pentru care a fost demis: "Am fost suspendat 21 de zile pentru că mi-am permis să iau măsuri disciplinare împotriva celor trei jucători reveniţi la echipă. Ieri am fost la club de biliard cu toată echipa, iar Mihai şi Florin Costea şi-au comandat papanaşi şi pizza. Am considerat că nu are rost să îi reţin în lot dacă asta mănîncă ei înainte de meci", a explicat Laurenţiu Reghecampf.

Înaintea meciului decisiv cu Unirea, Adrian Mititelu a decis să îi rezilieze contractul lui Laurenţiu Reghecampf.

Mititelu a decis să îl îndepărteze pe Reghe din funcţia de principal al echipei, iar la partida cu fosta campioană, echipa va fi decisă de directorul tehnic, Aurel Ţicleanu.

Surse din interiorul echipei susţin că această despărţire a fost determinată de reprimirea fraţilor Costea, mai mulţi jucători din echipă considerînd că nu este normal ca anumiţi jucători să aiba tratament preferenţial. Elementul culminant s-a întîmplat ieri cînd jucătorii au fost la biliard, împreuna cu fraţii Costea, iar patronul şi antrenorul principal au avut o contră puternică.

Reghecampf nu a confirmat informaţiile, nu a dorit dezvolte în nici un fel subiectul, ci s-a limitat să infirme conflictul cu Adrian Mititelu.

Laurenţiu Reghecampf l-a înlocuit pe Nicolo Napoli în funcţia de antrenor principal, după ce italianul a fost demis din cauza rezultatelor slabe ale echipei. El a condus echipa în şase meciuri în acest sezon şi are o singură victorie, 2-1 cu FCM Tg. Mureş.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
m1hai
m1hai  •  01 Mai 2011, 18:18

Dupa prosciutto si parmezan...acum e vb de pizza si papanasi. e trist.

petrusm
petrusm  •  01 Mai 2011, 16:39

Reghe ... DACA NE OPRIM IN PIZZA SI PAPANASI ...HAI SA VORBIM DE CUM JOACA ECHIPA...SI TEASCA SE SUPARA PE BALACI ,A PLECAT , A VENIT OTET ..A LUAT CAMPIONAT SI CUPA PENTRU CA A FOST MAI CONCILIANT...

andrei_129
andrei_129  •  01 Mai 2011, 16:36

La olteni e posibil orice, ei sunt cei mai cei :)))

Vezi toate comentariile (47)
Comentează