FOTBAL  »  Superliga  »  REGHECAMPF A FOST DEMIS DE LA GLORIA

Reghecampf atacă: "Nu se poate lucra cu mentalitatea de acum 20 de ani"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2010 00:00

Fostul manager al Gloriei Bistriţa, Laurenţiu Reghecampf, a oferit în premieră pentru gsp.ro primele declaraţii după ce a fost demis de la club.

"Am discutat cu domnul Padureanu si am ajuns la concluzia ca trebuie sa ne despartim. Nu a avut nimic sa imi reproseze, doar rezultatele, iar totul s-a petrecut pe cale amiabila", a afirmat Reghecampf pentru gsp.ro.

Apoi a continuat: "Nu a avut nimic sa imi reproseze, pentru ca am luat echipa asa cum a fost si nu s-a cumparat nici un jucator. Ii multumesc pentru incredere si imi pare rau ca nu mi s-a dat ocazia sa imi duc munca la bun sfarsit, pana la terminarea contractului. Eu i-am spus ca este o decizie pripita si ca trebuie rabdare, nu asa se face performanta".

"Ar trebui intrebati conducatorii de ce nu se duce munca antrenorilor la bun sfarsit, nu pe antrenori. Nu e rabdare, asta este problema!", a adaugat Reghecampf.

"Daca e sa imi reprosez ceva, este ca nu sunt pe aceeasi linie cu garda veche. Nu se poate lucra cu mentalitatea de acum 20 de ani,
gen cantonamente lungi... Nu este normal sa pui la zid un jucator dupa un meci mai slab. Un fotbalist trebuie sustinut si incurajat. Mai multe nu spun, din respect fata de nea Jean", a mai comentat Reghecampf pentru gsp.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
puiulamiba
puiulamiba  •  24 Octombrie 2010, 10:46

mars! :)) ... bine ca Sumi a putut.. :)). abia astept sa vina dl Manea la Bistrita... :X, batem tot! :X incepand cu steaua :D

bbianca
bbianca  •  23 Octombrie 2010, 19:40

....Si la Bistrita?:(

turby18
turby18  •  23 Octombrie 2010, 18:24

oho, niciun jucator? Pai seniorul Moraes? Igor? amandoi titulari aseara! Szukala, care a si dat vreo 2 goluri. Se ve de ca Gloria are jucatori buni, dar joaca prost, haotic, exact ca Reghecampf

Vezi toate comentariile (5)
Comentează