FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV S-a rezolvat! Mihai Teja şi-a reziliat contractul cu FRF şi urmează să fie prezentat la Dinamo » Va avea un staff 100% dinamovist

Articol de - Publicat vineri, 19 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 decembrie 2014 13:03

Antrenorul şi-a reziliat contractul cu FRF şi urmează ca în scurt timp să fie prezentat oficial la Dinamo.


Cum mai este doar o chestiune de timp pînă cînd Mihai Teja va fi prezentat pe banca lui Dinamo, antrenorul deja şi-a stabilit stafful pe care îl va avea.

Tehnicianul va fi ajutat de Bebe Alexe, care îi va fi secund. Acesta a mai fost la Dinamo şi în perioada lui Liviu Ciobotariu, însă a plecat cînd a venit Birindelli.

Celălalt secund va fi Silviu Ion, care a fost la Dinamo şi în perioada lui Flavius Stoican, iar antrenor cu portarii va fi Gigi Niţu.

Ultimul a ocupat acest post în perioada în care Lobonţ a apărat poarta "cîinilor", avînd o mare influenţă asupra evoluţiilor excelente ale acestuia din acea perioadă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (73)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 03:17

FORZA DINAMO !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 03:17

important este ca ceea ce am anticipat de multa vreme, iata ca se adevereste. dinamo este pe drumul cel bun, va mai dura un timp, dar cred ca ne vom bucura si noi, nu peste multa vreme, dupa o perioada foarte grea, cum nu a mai fost niciodata in istoria lui Dinamo.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Decembrie 2014, 18:43
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

.)

Vezi toate comentariile (73)
Comentează