FOTBAL  »  Superliga  »  ANTALYA

EXCLUSIV S-au regăsit în Antalya » Peste cine a dat Stoican în cantonament: "Dacă ai bani, vin să joc pentru tine"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 24 ianuarie 2017 17:27

Flavius Stoican a preluat din această iarnă pe Pandurii Târgu Jiu, având misiunea de a evita retrogradarea în primăvară, formaţia trecând prin schimbări radicale după ce toate vedetele au părăsit gruparea, din cauze financiare. 

Antrenorul de 40 de ani s-a revăzut aseară în Antalya, acolo unde cantonată echipa oltenilor, cu polonezul Kamil Bilinski, acesta sosind alături de echipa sa, Slask Wroclaw.

Prilej pentru cei doi de a depăna amintiri. Soţiile celor doi sunt prietene şi mai comunică prin intermediul reţelelor de socializare. Antrenorul chiar l-a întrebat, amuzat, pe atacantul de 29 de ani, ce i-a fost elev la Dinamo, dacă ar fi de acord să vină să joace pentru Pandurii.

"Ai bani?", i-a replicat, râzând, Kamil lui Flavius. "Ohoho, nici măcar cât aveam la Dinamo", a venit replica. Stoican e cel care l-a adus pe Bilinski la Dinamo, acum 3 ani. La Pandurii, acum, cel mai mare contract al echipei cu o medie de 20 de ani este de aproximativ 2.000 de euro.

5 goluri 
şi 3 assist-uri a reuşit Bilinski pentru Slask în acest sezon în 18 partide

4 este locul 
pe care Dinamo a încheiat sezonul în ediţia 2013/2014, Stoican preluând formaţia de pe poziţia a 12-a

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
pol1iasi
pol1iasi  •  24 Ianuarie 2017, 18:00

Hohohoh locul 4??? Vremuri bune...acuma nici 6 nu-l prinde...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează