FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

EXCLUSIV Replică acidă pentru rivalii din Ghencea: "Știu că CNA a interzis numele Steaua"

Articol de - Publicat vineri, 17 aprilie 2015 11:11

A început o adevărată polemică după ce Marius Niculae a declarat la sfîrșitul partidei cu Rapid, 2-0: "Următorul nostru țel e să învingem Steaua sau FCSB, asa am înțeles că se spune acum".

Din declarația oferită la televizor se observă că "Săgeată" n-a fost ironic atunci cînd a făcut această afirmație, însă Helmuth Duckadam a reacționat ieri. Fotbalistul a oferit acum o replică acidă pentru GSP.ro.

"Eu nu am vrut să fiu ironic sau lipsit de respect, dar am citit în media că numele Steaua a fost interzis de CNA pe posturile tv. De aceea n-am vrut să fac probleme cuiva și am spus FCSB. Obiectivul nostru rămîne să învingem Steaua ca întotdeauna, avînd în vedere rivalitatea și cred că o putem face.

Repet, n-am vrut să fiu ironic și nici nu vreau să intru în polemică, astăzi, cu persoane care au funcții onorifice. Pe noi ne interesează să ne pregătim cît mai bine", a spus căpitanul lui Dinamo, Marius Niculae.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (169)
dincolodenori
dincolodenori  •  17 Aprilie 2015, 19:54
Postat de unico_biancorossi pe 17 Aprilie 2015, 14:50

ete fleosc. mai intai ar trebui sa cunosti acceptabil limba romana. se pare ca te-ai cam accidentat la limba, un pic frontal. np, nu e prima fractura pe care o suferi, aparatul dvs de vorbire contine numeroase marturii ale unor dezosificari lingvistice mai vechi, cicatrizate partial. nu e cazul sa continuam semantic, ortoepic, metaforic sau simbiotic, prietene... sincer, nu e cazul. imagistica nu e punctul tau forte, nu doar exprimarea publica e defecta, chiar si logica ideilor pare a fi in suferinta majora.

Da ,se pare ca am dat peste un veritabil cunoscător de gramatica a limbi romane,sau peste un veritabil căutător pe "goagale" ? pot afirma acest lucru având in vedere dezacordurile folosite in propoziții frumos ticluite.Revenind la modul josnic si fara argumente in care m.ai atacat ,la începutul spumosului nostru dialog vreau sa.ti aduc la cunostinta ca toate intervențiile mele au fost argumentate,nu spun ca am dreptate,dar tu ai atacat frontal ca un mojic prost crescut.Prin zona noastra astfel de intervenții intr.o discuție le numim " te bagi ca musca.n fundul calului"Hai noroc si sa bată CSU

nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  17 Aprilie 2015, 17:32

5teaua nu exista .............Fcsb sau mai nou.*** buCUResti da!! au o trupa de ***+))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  17 Aprilie 2015, 16:14

daca zicea vrun fcsbist ceva de dinamo, aoleo nu a vrut sa fie ironic,bla bla bla acuma ca m.niculae isi recunoaste adevaru si ca a spus ca nu a vrut sa faca misto cand a zis ca vrem sa batem fcsb ( pai nu asa va numiti ??? v-ati schimbat denumirea intre timp ???) orice echipa isi doreste sa castige, bineinteles ca ma repet, daca zicea chipciu sau adi popa ceva era nenorocire iar fcsbisti isi apareau puii ca o closca !!!

Vezi toate comentariile (169)
Comentează