FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

EXCLUSIV » Sabău şi-a dat demisia. Mîine ar putea semna Trombetta!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2010 00:00

Timişoara a rămas fără tehnician. Sabău a decis să renunţe şi i-a transmis deja şi patronului.

"M-am decis să mă retrag de pe banca tehnică a lui Poli. I-am comunicat şi domnului Iancu, dînsul m-a înţeles foarte bine, nu mai doresc să continui la Timişoara", a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru gsp.ro

Unul dintre motivele care l-au făcut pe Neluţu Sabău să părăsească trupa de pe Bega a fost relaţia cu suporterii, el fiind contestat tot mai vehement în ultima vreme.

În locul lui Sabău, şefii lui Poli vor să numească un antrenor străin, preferabil italian.

"Discutăm zilele acestea cu mai mulţi tehnicieni străini. Unul dintre aceştia este Maurizio Trombetta. Încă nu am decis cine va prelua echipa, sper să rezolvăm cît mai repede", a declarat managerul sportiv al Politehnicii, Daniel Stanciu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
 •  26 Mai 2010, 19:45
Postat de ecriss pe 26 Mai 2010, 16:56

Sper sanu mearga Trombeta la Cimisoara aia.. E un antrenor ce a facut istorie la CFR. Dc umbla Iancu dupa antrenori italieni? Zicea ca nuu ii place cum antreneaza italienii la CFR. Iancule dute la regat si mai cauta un martor, ca asta a fost corupt. Jos timisoara. Trombeta pls nu merge la spurcaciuni!! Timisoara nu va lua titlul niciodata.

sa te auda d zeu soi sa nu vina trompeta ala la poli...si spurcaciune e aia care te a fatat

 •  26 Mai 2010, 18:47

Ce interesant "Elefantul Moralist" il iubeste be Sabau ca sa nu plateasca 200000, dar il convinge sa plece el. Ca si cu cele 3 puncte ale Rapidului care sunt revedicate pentru "ordine in fotbalul romanesc" dar nu ne mai intereseaza cand nu ne aduc avantaje/dezavantaje.

 •  26 Mai 2010, 18:38

Protasov,Ulhrin,Bergodi,sau un sirb,german,olandez Daca se vrea performanta binenteles?? Bagi mina-n pozonar adinc.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează