FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Scandal cu fotbalistul dorit de Dinamo » "Rony" a picat la mijloc în războiul intern din "Groapă": "Fiul meu nu e o marfă!"

Ronaldo Deaconu, în duel cu May Mahlangu în partida Dinamo - Concordia 2-3 din 27 septembrie // FOTO: RAED KRISHAN
Ronaldo Deaconu, în duel cu May Mahlangu în partida Dinamo - Concordia 2-3 din 27 septembrie // FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2018 09:00

Marcel Deaconu, tatăl lui Ronaldo Deaconu, spune că "fiul meu vrea să joace la Dinamo, dar a căzut victimă în războiul dintre vechea şi noua conducere a clubului din Ştefan cel Mare".

Transferul lui Ronaldo Deaconu (20 de ani) de la Chiajna la Dinamo s-a transformat într-un adevărat război media. Dinspre Chiajna au apărut informaţii că tatăl jucătorului, Marcel Deaconu, ar avea influenţe în SRI şi în lumea politică şi că ar fi încercat să pună presiune la club, dar şi asupra primarului Mircea Minea, astfel încât fiul său să poată pleca liber la "câini".

"Ni s-a promis ceva, acum e altceva"

Marcel Deaconu a ţinut să precizeze pentru Gazetă că "nu am lucrat niciodată în SRI şi nu am niciun fel de influenţe acolo sau în lumea politică. Cum să pun eu presiune pe primarul Minea? De parcă ar fi şi omul la care ar ţine asemenea lucruri! Am avut o discuţie, dar aşa, ca de la tată de copil la omul care conduce clubul, să fim ajutaţi ca Rony să se poată transfera în condiţii mai uşoare. De ce?

Pentru că Rony când a venit la Chiajna a făcut-o din postura de jucător liber de contract. A cerut cel mai mic contract de la echipă, doar 1.000 de euro, nu 3.000 cum a apărut în presă. În schimb, conducerea clubului ne-a promis, verbal, e adevărat, că ne va sprijini la un eventual transfer, că va fi înţelegătoare. Acum, însă, văd că s-au schimbat lucrurile.

Noi le suntem recunoscători preşedintelui Cristian Tănase şi domnului Nicolae Badea, pentru ceea ce au făcut pentru Rony, aşteptăm să fim sprijiniţi pentru acest transfer. De fapt, senzaţia este că fiul meu a picat la mijloc într-un război mai mare, între vechea şi actuala conducere a clubului Dinamo".

Au refuzat propuneri mai bune

Tatăl fotbalistului a continuat: "Până la meciul cu Juventus, când Rony a marcat acel gol frumos, nu era un jucător atât de important pentru nimeni. Chiar antrenorul Moldovan spunea, după acel meci, că ar fi fost rezervă, dacă nu era suspendat un coleg la acea partidă.

După acel gol, brusc, lumea a fost interesată de Rony. Am avut oferte foarte bune de la două cluburi importante din România, dar şi din străinătate. Oferte excelente financiar. Le-am refuzat pentru că, la această vârstă, băiatul meu nu vrea să fie o marfă pe care se ceartă cluburi sau impresari, nu alege banii, ci vrea să joace fotbal la Dinamo, clubul lui de suflet!".

În vizorul lui Ioan Becali

Evoluţiile bune ale lui Rony Deaconu din finalul sezonului precedent au stârnit interesul mai multor impresari, printre care şi Ioan Becali.

Acesta a şi avut o discuţie cu tatăl jucătorului, pentru a-l reprezenta pe fotbalist, însă nu s-a ajuns la un acord. "Noi îl respectăm pe domnul Becali, pentru ceea ce a făcut în fotbalul românesc, doar că am convenit că deocamdată nu e momentul unei colaborări. Vreau să cred că nu acesta este motivul schimbării de atitudine a celor de la Chiajna", a spus Marcel Deaconu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 Ianuarie 2018, 19:28
Postat de fangigi pe 05 Ianuarie 2018, 18:27

Il vrei la fc Mogosoaia?:)))

Nu, fc saftica e singura interesata de el, de "marele ronaldo"

fangigi
fangigi  •  05 Ianuarie 2018, 18:27
Postat de raikkonen79 pe 05 Ianuarie 2018, 16:40

Deci il vor moca. Orice suma de transfer, cat de modica, nu s-ar incadra la "conditii mai usoare de tranfer", pentru un club cu buget de transferuri 0, declarat.

Il vrei la fc Mogosoaia?:)))

raikkonen79
raikkonen79  •  05 Ianuarie 2018, 16:40

Deci il vor moca. Orice suma de transfer, cat de modica, nu s-ar incadra la "conditii mai usoare de tranfer", pentru un club cu buget de transferuri 0, declarat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează