FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV/UPDATE Scandalul de la Dinamo continuă! Dănciulescu, făcut praf: "Când vorbeşte, face entorsă" + Mutu iese și el la atac: "Vorbește un arendaș"

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat marti, 23 mai 2017 19:34

Marius Bacria, administratorul general al ACS FC Dinamo, i-a răspuns lui Ionel Dănciulescu, cel care a avut în cursul zilei de azi o reacţie extrem de virulentă, ameninţând că Dinamo îşi caută stadion şi nu va mai disputa niciun meci pe arena din "Ştefan cel Mare". Adrian Mutu a reacționat în exclusivitate pentru GSP.RO și îi răspunde lui Bacria. 

21:45

RĂSPUNSUL DUR AL LUI MUTU: "S-a ajuns departe dacă un arendaș pe moșia statului a ajuns să se creadă stăpân și să jignească o legendă a clubului, așa cum e Danciu. Eu înțeleg că îl deranjează ceea ce a transmis, dar nu accept nici să vorbească așa despre colegii mei și nici să încerce să distragă atenția de la întreaga problemă, invocând lipsa a nu știu câte scaune.

Dacă nu se mai pun ei de-a curmezișul și acceptă să se construiască noul stadion, problema cu scaunele devine o anecdotă. Îl rog pe această cale pe domnul administrator general să folosească spațiul public pentru a le explica dinamoviștilor de ce nu se construiește stadion și mai puțin pentru a jigni oamenii care au umplut arena de pe urma căreia profită el acum". 

CE A ZIS BACRIA:

"Dănciulescu nu a fost mare ca fotbalist, ci imens. Dar cu vorba s-o lase mai moale, că de câte ori vorbește face entorsă. Nu vreau să fiu înţeles greşit, Dănciulescu este un foarte bun manager sportiv, poliglot, bine pregătit, dar în acest caz nu pot să accept să declare orice în spaţiul public din cauza lipsei de informaţii corecte. El a difuzat informaţii pe care nu le stăpâneşte în totalitate.

Când a invitat spectatorii ca după jocul cu Astra să ia acasă câte un scaun din stadion, aceștia l-au ascultat şi au luat 325 scaune, după inventarul făcut de cei de la CS Dinamo după meci.

Solicităm CS Dinamo să confirme cifra și cine va suporta paguba produsă.  Acum ne spune că investițiile făcute în stadion le-a donat statului, prin CS Dinamo. Nu există niciun asemenea act de donație întocmit, nici nu cred că știe că numai astfel se poate dona o investiție. Numai așa ne putem responsabiliza când ieșim în spațiul public.

Indiferent unde şi pentru cine dăm cu sapa în momentul respectiv, nu putem minți și, sau dezinforma publicul în general şi iubitorii fotbalului dinamovist în special", a comentat, pentru GSP.ro, administratorul general al FC Dinamo, Marius Bacria.

Citeşte şi: EXCLUSIV Dinamo trece la amenințări! Decizie-șoc luată azi: "Ne căutăm stadion! Nu mai cotizăm. Arena e o ruină"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (109)
zizu
zizu  •  24 Mai 2017, 15:26
Postat de Neculaescu Mircea pe 24 Mai 2017, 10:02

e plina dinamo de academicieni ca danciu, mutu, mnegoita si toti cei de acolo care ar trebui pedepsiti pentru modul in care au pacalit insolventa. ce pedeapsa au primit? trebuiau retrogradati.

scriitorii castigatori de nobel ptr literatura scrisa in puscarie..i ai uitat?

zizu
zizu  •  24 Mai 2017, 15:22
Postat de khal_37 pe 24 Mai 2017, 13:43

suporteri precum cei de la fcd psd in adn ar trebui interzisi pe viata pe stadioane. La ce bun un stadion nou pentru o echipa fara fani???

vorbesti de cei ai eminenentei cenusii marele hrebe?

zizu
zizu  •  24 Mai 2017, 15:21
Postat de khal_37 pe 24 Mai 2017, 13:48

Mai multe goluri ne-au dat Hategan, Marius Avram, Alexandru Tudor si Cristi Balas.

aici ai dreptate....fara golurile astora nu prindeati voi play off ul

Vezi toate comentariile (109)
Comentează
Close