FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Schimbare surpriză la Dinamo! » Ionel Ganea are şanse mari pentru preluarea lui Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 29 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 29 mai 2013 14:01

După ce Cornel Ţălnar a fost demis imediat după partida de aseară, Dinamo caută soluţii pentru înlocuirea tehnicianului.

Ionuţ Negoiţă a anunţat astăzi că în următoarele zile se va afla noul antrenor. Gazeta Sporturilor a aflat că Ionel Ganea este şi el în cursa pentru preluarea băncii tehnice a dinamoviştilor, avînd chiar şanse importante pentru a deveni noul antrenor din "Ştefan cel Mare".

Conducerea clubului îl place pe Ganea pentru munca şi rezultatele de la Universitatea Cluj din această primăvară şi ar vrea o mînă forte în stafful tehnic al echipei, putînd să strîngă grupul în jurul lui.

Ganea mai are două atuuri care îl aduc în cursa pentru preluarea formaţiei. Ştie situaţia de la Dinamo, a jucat pentru roş-albi, a fost şi manager sportiv, iar în sezonul trecut a pregătit şi echipa secundă a clubului. Mai mult, se pliază şi pe bugetul low-cost al lui Dinamo pentru că este un antrenor tînăr, dornic de afirmare şi pretenţiile salariale nu sînt mari.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (66)
feritata
feritata  •  24 Iunie 2013, 18:47
Postat de gymd pe 29 Mai 2013, 20:01

asta ar fi bun doar sa-i bata, dar nu ne trb boxeri la echipa, ne trb antrenori de marca si valorosi

Sunt un dinamovist batran,am jucat fotbal in mod organizat in tinerete si dupa parerea mea Negoita procedeaza corect aducand in lotul lui Dinamo multi tineri de perspectiva,iar alegerea lui G.Multescu in functia de antrenor este mai potrivita decat cea a lui Ganea! I-am vazut pe amandoi jucand la Dinamo si Multescu s-a dovedit mult mai cerebral in joc,cea ce pentru formarea unor tineri conteaza foarte mult,iar in privinta relatiei cu jucatorii,Multescu este ferm dar nu vulgar,pe cand Ganea s-a dovedit intotdeauna un dur cu maniere nu prea ortodoxe. Un bun exemplu pentru sustinerea spuselor mele este echipa formata de M.Lucescu din niste jucatori anonimi,dar care a ajuns in semifinalele C.C.

ovidiu1969
ovidiu1969  •  30 Mai 2013, 15:02

O solutie bunaaaaaaa !!! Poate mai e nevoie de un pumn in cap, de un strans de gat, un scuipat, ceva. Ganea e perfect. New Dinamo mai rau decat old Dinamo...

craz1est
craz1est  •  30 Mai 2013, 01:33
Postat de vlady1990 pe 29 Mai 2013, 19:21

La Dinamo e totul pe "baza" de New, new dinamo, new entry, in curand new stupid coach si new stupid Negoitza.

ce faci, iti dai singur like ?

Vezi toate comentariile (66)
Comentează