FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

EXCLUSIV Şi-au rămas doar 24 » Stoican a văzut peste 40 de jucători şi a stabilit lotul Pandurilor pentru cantonament! Jucători de la Dinamo şi CSU

Articol de - Publicat vineri, 13 ianuarie 2017 14:16

Flavius Stoican, numit recent pe banca celor de la Pandurii, a definitivat lotul pe care se va baza în retur.

Din cei peste 40 de jucători pe care i-a avut în probe în ultimele zile, antrenorul a decis să folosească 24, pentru moment. Totuşi, nu este sigur că toţi 24 vor merge în cantonament cu echipa, în Antalya.

În lot se regăsesc num importante, precum Erico şi Elton da Silva, Firţulescu, Surugiu şi Stanca, dar şi mulţi jucători tineri.

Lotul Pandurilor: Stanca, Popescu, Negrliă, Samson, Trocan, Ene, Erico da Silva, Fl. Ilie, Tătaru, Buşu, Tudor, Firţulescu, Zaina, Păcurar, Hlistei, Surugiu, Elton da Silva, Pîrcălabu, C. Mihai, Dodoi, Stana, B. Dănăricu, Brînzan, Hamed

Pandurii, echipă cu mari probleme financiare, a pierdut mulţi jucători în această iarnă din cauză că le-a propus salarii de maximum 1.500 de euro. Gorjenii sunt pe locul 11 în clasamentul Ligii 1, cu 21 de puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
alex_777
alex_777  •  13 Ianuarie 2017, 15:58

... hai ca este de o miuta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează