FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

EXCLUSIV Situația de la Pandurii a ajuns la FIFA » Gorjenii au fost reclamați de un jucător căruia i s-a propus un contract de 4500 de lei pe lună!

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2016 11:29

Fără o finanțare importantă, așa cum se întâmpla în urmă cu câteva luni, cu echipa în insolvență și fără președinte, Pandurii au probleme din ce în ce mai mari.

Sursele Gazetei au dezvăluit că olandezul Jordy Buijs a decis să meargă la FIFA și să-și reclame echipa pentru tratamentul de care are parte. Fundașul central a fost chemat în fața Consiliului de Administrație și a fost informat că va fi obligat să semneze micșorarea salarială la 1.000 de euro pe lună!

"Administratorul judiciar a fost cel care l-a forțat să semneze micșorarea. Buijs nici n-a vrut să audă și a depus deja plângere la FIFA referitoare la această situație. Olandezul s-a adresat forului internațional și a solicitat banii până la finalul acestui sezon competițional, atunci când îi expiră și contractul", spun sursele ziarului.

Buijs a debutat la Feyenoord în 2007, acolo unde a efectuat şi junioratul. În 1995 a fost convocat la naţionala Under 17 ani a Olandei participând la Campionatul European, atunci când Olanda a ajuns în finală, acesta înscriind golul victoriei din semifinala cu Italia. A participat de asemenea cu naţionala Under 17 la Campionatul Mondial din Peru unde Olanda a ocupat locul trei. A fost apoi component al loturilor naţionale Under 18 şi Under 19 ale Olandei, totalizând 29 de prezențe la echipele naționale de tineret și juniori. Ca senior a jucat pentru Feyenoord din 2007, fiind apoi împrumutat la De Graafschap unde a evoluat până în 2011. În perioada 2011 -2014 a jucat pentru NAC Breda iar din 2014 până în 2016 la Hereenveen, la începutul acestui an fiind transferat de Roda JC Kerkrade.

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  11 Noiembrie 2016, 15:00

Intrebarea mea este urmatoarea: in lumea FIFA, cum procedeaza administratorul judiciar al echipelor aflate in insolventa? Daca numai la noi exista aceasta 'tehnica' de intimidare, descurajare, etc., atunci meritam o pedeapsa la nivel legislativ sau la nivel FRF care ingaduie astfel de manifestari de tip medieval ca de la stapan la sclav!!!

dandan23
dandan23  •  11 Noiembrie 2016, 12:58

Sursele Gazetei fiind Narcis Raducan nu e asa? Stiti ce, sunteti nitel penibili daca scrieti la dictarea individului acestuia! Chiar asa nu mai aveti oameni sa va informati, Buijs a fost la antrenament si ieri si azi la Pandurii. Aveam pretentii totusi ca de aia va citesc. Nu mai scrieti ce ar vrea raducan sa faca ca ati scris si de exodul de la Pandurii si e tot lutul acolo.

kraken17
kraken17  •  11 Noiembrie 2016, 12:04

Bine ca ati schimbat, jurnalistii lui peste prajit! "contract de 45 de milioane" - bun titlu pentru 2016

Vezi toate comentariile (3)
Comentează