FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Spumosul Ionuţ Popa se întoarce! » Cum era să ia bătaie după Recursul Etapei şi ce rol a avut Becali: "Bă, te mai iei tu de Steaua?"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 martie 2015 11:39

Ionuţ Popa a oferit un interviu exclusiv pentru Gazeta Sporturilor în care povesteşte multe întîmplări care mai de care haioase la care a participat. Proaspăt antrenor la Şoimii Pîncota, tehnicianul de 61 de ani îşi aduce aminte cu mare plăcere de un episod cu Gigi Becali. 

"Îmi vine acum în minte una de i-am zis-o lui Protasov, ăla pe care nu ştiu cine îl tot aduce în fotbalul românesc.

Eh, am spus eu că vreau "carne crudă" înaintea unui meci cu Steaua, iar unii ziarişti au uitat ghilimelele. Etapa următoare, ajung invitat la emisiunea lui Ioaniţoaia. Cu Andrei Vochin, parcă Argăseală de la Steaua. Cînd am ieşit afară, mi-a oferit o tavă de carne crudă. Într-adevăr, era o carne frumoasă, am dus-o la hotel, la echipă!

N-am terminat! Pe trepte au venit unii în haină de piele, conduşi de Zmărăndescu. Care au zis «Bă, te mai iei tu de Steaua?!». L-am apelat imediat pe Ioaniţoaia, care l-a sunat la rîndu-i pe Becali. Gigi a spus că «nu, domnule, ei au venit să-i păzească pe oamenii mei care sînt la emisiune». Le-a zis Becali că sînt stelist de-ai lor şi s-au liniştit, au plecat. Dar a fost tare urît. Făceam plîngere, poate şi la FIFA!", a zis Ionuţ Popa pentru Gazeta Sporturilor.

Altă dezvăluire de senzaţie: "Sînt stelist de mic. De la 7 ani mi-am ales echipa! Erau Haidu, Creiniceanu, Pavlovici, însă cel mai mult îmi plăcea Negrea, un mijlocaş".

Spectaculosul interviu cu Ionuţ Popa, luat de Răzvan Luţac şi de Alex Nicodim, poate fi citit integral AICI

Alte subiecte exclusiv print din ediţia de azi:

✓Un altfel de Hagi » Timp de o oră, în studioul emisiunii “Profesioniştii”, Gică a făcut dezvăluiri în premieră despre viaţa şi cariera sa

✓Craiova spectaculoasă » Linia de clasament a cuplului Cârţu&Săndoi a egalat performanţa lui Contra de acum doi ani, cînd “Guriţă” pregătea Petrolul

✓5 răspunsuri după coşmar Explicaţiile înfrîngerii de la U17 cu Slovenia, 0-3, care reduce la minimum şansele de calificare la Euro 2015

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
oil_a
oil_a  •  25 Martie 2015, 16:56
Postat de lck2290 pe 23 Martie 2015, 15:10

hahah peste 50%=))) hahaha

pai ce va mira prostia e mare la noi ... peste 50%

gicuta_gogu
gicuta_gogu  •  23 Martie 2015, 18:57

Cand il vad imi amintesc cum i-a aruncat mai demult cineva din tribune un chibrit in spate si s-a tavalit 10 minute pe marginea terenului, si a chemat doctorii sa-i dea cu apa rece ca sa-si revina. Pana la urma meciul s-a jucat pe teren si nu l-a castigat la masa verde asa cum a dorit.

ertyuiop
ertyuiop  •  23 Martie 2015, 18:33
Postat de ioscu pe 23 Martie 2015, 15:09

In urma cu vreo patru ani am petrecut cateva zile la Moneasa, unde era in cantonament si UTA. La tenis cu piciorul se baga si nea Popa si rar mi-a fost dat sa vad un asa control asupra balonului cum am vazut la dansul.E un antrenor mare, dar nu a avut parte numai de echipe mici pe care le-a dus mult mai sus decat le era nivelul.

E mare dar nu-l vrea nimeni desi suntem in lumea celor mici! :))))))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează